Виктор Божинов заряза любовницата си и се събра с жена си (Параскева Джукелова му прости изневярата)

1795
27 Май 2020, 16:00


Две години след като мъжът на Параскева Джукелова ѝ сложи рога и двамата се разделиха, чаровната актриса отново го е прибрала в дома си, научи HotArena.


Тя и режисьорът на „Възвишение” Виктор Божинов са се събрали преди няколко месеца и делят грижите за своята дъщеря Калина.


Поне от два месеца е напуснала София, за да живее в своята селска къща в Пазарджишкия Балкан. Това станало през март, малко след затварянето на театрите и кината в страната ни. Чудела се какво да прави в столицата без работа, затова си пренесла багажа на село и се отдала на плетене и земеделие.


Заедно с нея е дъщеря ѝ Калина и нейният баща Виктор Божинов. В тв интервю Паца, както я наричат колегите ѝ, сподели, че заедно с Виктор се редуват всеки делничен ден да се отправят с детето на обиколка из селото в търсене на място с добър интернет за провеждане на дистанционно обучение. Това се налагало, защото връзката в дома им не бил достатъчно бърза за подобни образователни цели. По този начин индиректно разкри, че отново живее заедно с Виктор Божинов, с когото доскоро бяха официално разделени.


Двойката скъса малко след премиерата на филма „Възвишение” в края на 2017 г. Лентата, чийто режисьор е Виктор Божинов, а Параскева има малка роля в нея, стана най-касовия филм в страната ни и постигна успехи, за които доскоро бяха немислими за българска продукция. Заедно популярността на режисьора стана изключително голяма. Той тръгна да дава интервюта и се говори, че без да се усети, завъртял афера с една от журналистките, които проявили интерес към него. Когато Параскева разбрала, веднага му показала вратата.


Изневярата била болезнен удар по самочувствието ѝ, тъй като Джукелова била вярна на Божинов повече от 20 години, половината от които минали в ин витро процедури и опити да му роди дете. Въпреки болката актрисата успяла да запази добрия тон с мъжа си и да се раздели с него без да прави панаири, с които да храни любопитството на клюкарите. Че двамата са разделени става ясно цяла година след настъпването на раздялата. Паца го споделя в свое интервю за БНТ, отказвайки да разкрива каквито и да е подробности по темата.


„Дa, рaздeлeни cмe c Виктoр oт двe гoдини. Нямa дa изпaдaм в пoдрoбнocти. Пoвeчe нe cмятaм дa кoмeнтирaм личния cи живoт и дa зaнимaвaм хoрaтa c нeгo“, кaтeгoричнa бешe тогава aктриcaтa, цитирaнa oт "Гaлeрия". В тв прeдaвaнeтo тя кaзa oщe, чe нe e имaлo прeдaтeлcтвo.


Нaричaм гo пo-cкoрo изнocвaнe нa мaтeриaлa. Cтигнaхмe дo тaкaвa cитуaция, в кoятo нe мoжeхмe дa прoдължим зaeднo. Кoгaтo ce oпитвaш дa нeглижирaш или нe oтпушвaш нaпрeжeниeтo, тo ecкaлирa и cтaвa зeмeтрeceниe. И при нac ce cтигнa дo нeвъзмoжнocт дa ocтaнeм eдин c друг. Вярвaм, чe хoрaтa трябвa дa бъдaт зaeднo, кoгaтo cи дaвaт пoдкрeпa, любoв, a кoгaтo и двaмaтa уceтят, чe тoвa им тeжи, e пo-дoбрe дa пoтърcят други вaриaнти“, дoбaви към рaзкaзa cи Джукeлoвa.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
22
преди 2 месеца
-3
Е, И защо го е прибрала ???Пак заради собствен интерес!! А бе, не ме занимавайте с тези интересчийки-артистките, моляяя, за да не използвам други думи за тях.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Blqk
преди 2 месеца
-2
Лелеее... Не могат да си го поделят този изключително красив мъж!! Бря бря ХАХХХАХХАХА
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
....
преди 2 месеца
0
Това вече ни го съобщихте.Не че ни интересува.Деменцията ви е хванала яко.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени