Виктор Николаев кара втора младост (Водещият купонясва без жена си)

1257
15 Юли 2021, 15:00


На втора младост се радва 41-годишният Виктор Николаев, узна HotArena.


От началото на лятото водещият на "Здравей, България" се е отдал на парти маратон в отсъствието на жена си Людмила. Ежеседмично журналистът купонясва при приятели и приятелки, а шумните вечеринки са подплатени със солидно количество алкохол. Семейният телевизионер, който дълго време живееше в изолация и ежедневието му се изчерпваше с ходене на работа, на пазар и прибиране вкъщи, сега не отклонявал нито една покана за вечерни сбирки. Николаев купонясвал и по домовете на свои колежки от телевизията до тъмни доби, вместо да прекарва свободното си време след работа с жена си и дъщеря им Дара. 


В нета се появи видео, на което ясно се вижда как Виктор вдига наздравици с непознати на широката аудитория дами, разположил се на балкон заедно с тях. Из кулоарите на Нова вече усилено се шушука, че журналистът е скъсал синджира, защото отношенията с половинката му били обтегнати. С Людмила са заедно още от младежи, но така и не сключиха брак, въпреки неййното желание. Тя е с 10 години по-възрастна от него, също журналистка, но в БНР. Именно там се срещат и младият и все още зелен Виктор хлътва по Железова.


До миналата година тя и дъщеря им бяха приоритет на Николаев и дори малкото си свободно време и оскъдния отпуск той прекарваше с тях, пише Ретро. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
.................
преди 2 седмици
-1
Това на снимката жена му ли е или ...................ужас....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
......па
преди 2 седмици
-2
Защото пък той един 'убавец,мазен нагаждач.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени