Виктор Николаев не може без кафе

621
23 Декември 2019, 10:40


Виктор Николаев прекалява с кафето. Водещият на сутрешния блок на Нова телевизия изпива по 6-7 чашки на ден от тонизиращата напитка, като половината от тях консумира в колата си, видя HotArena.


Екранният партньор на Аделина Радева сърба кофеин дори и след края на работния си ден, когато повечето хора залагат на бирата.


Онзи ден 40-годишният телевизионер паркира джипа си до църквата „Св. Седмочисленици”, недалеч от която е блокът му. Слизайки от всъдехода, топ журналистът установи, че се е развързала лявата му обувка, и се зае да прави нов възел. За целта той стъпи с крак на прага на колата си и се наведе под прав ъгъл напред, в резултат на което задникът му лъсна неприлично. „Ха, виж го пък този Виктор как се е надупил. Цяла сутрин му гледаме лицето, а сега ни навира в очите и задника си”, изкоментира бодро пред придружителя си зевзек на средна възраст.


Щом оправи чепика си, водещият спретна бърза уборка в колата си. Той извади от джипа няколко употребени чашки от кафе и празна бутилка от минерална вода. По ръба на едната от чашите си личаха следи от червило, но не е трудно да се досетим коя е дамата, пила от нея. Виктор има навика да вози всеки ден до телевизионното студио своята колежка Аделина Радева, така че вероятно именно нейните чаровни устни са нацапали картона. Партньорката на Николаев в сутрешния блок няма шофьорска книжка, а той, нали си е услужлив, се стреми да й спестява харчовете за таксита.


Приключил с почистването на купето, журналистът отиде до багажника и измъкна оттам тънък шлифер. Преди времето да застудее драстично Виктор се обличаше именно с тази шуба, но сега тя вече не му е нужна и няма защо да му заема място в колата, по-добре да стои до април в някой гардероб в жилището му.


Взел в ръце боклука и връхната есенно-пролетна дреха, Николаев се отправи пеш към дома, който обитава с жена си Людмила и 12-годишната им щерка Дара. Напът за кооперацията той се отби до кофа за боклук и хвърли в нея празните кафени чашки, пише Уикенд.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени