Винаги можем и сами: Свободата да създадеш маникюра си у дома

11 Юни 2020, 09:21


Хубаво е да се глезим от време на време и да посещаваме салона за красота. Красив маникюр или нова прическа, всичко може да допринесе за разнообразие и радост в понякога еднообразното ежедневие. Когато се трудим неуморно и се опитваме да съчетаваме с професионалните ангажименти и тези у дома, трябва да имаме стимул за всичко това.

Винаги трябва да си създаваме причини, от които да се чувстваме красиви. Но острата зависимост от всички тези услуги може да ни подложи на редица изпитания. До скоро бяхме под карантина, която доказа това с пълна сила.

Как да намерим изход в подобни ситуации?

Никак не е трудно да се справим и сами. Не е редно да се лишаваме от подобни удоволствия при никакви обстоятелства. Винаги може да възникне пречка, която да възпрепятства посещението при вашия маникюрист. Това не означава да ходите без маникюр, в никакъв случай.

Каква е първата стъпка?

Без съмнение процедурата по полагането на гел лак ви е до болка позната. Не ви ли примамва мисълта да опитате и сами. Винаги можете да се възползвате от услугите на  професионалист, но защо да не разполагате с допълнително спокойствие, че бихте се справили със собствени усилия.

Какво ви трябва за началото?

Първоначално е добре да си набавите UV лампа за маникюр. Тя е едно дългосрочно вложение, което само след няколко процедури ще възвърне стойността си. Трайността на крушките е сравнително голяма, така че ви чакат много красиви нокти, преди да се наложи да пристъпвате към смяната им. За предпочитане е да се насочите към UV лампи за маникюр и поради друга причина. Изпичането на лака се случва само за 30 секунди. За сравнение, ако спрете избора си на LED лампа, процедурата ще отнема две минути.

UV лампи за маникюр от PrettyZone

Не се предавайте лесно. Не е казано, че трябва да постигнете феноменален успех още с първия опит. Може и да ви е нужно малко време докато усвоите някои тънкости и техники, но в процеса сами ще усетите кое как работи. Веднъж постигнали заветната цел, няма да се чувствате толкова зависими от посещението на салоните за красота. Съобразяване на ангажиментите, време за път и престой… хубаво е от време на време да си спестявате тези неудобства и да полагате нужните грижи за себе си в удобството на домашните условия.

Всяка новост е въпрос на рутина. Някои от нещата, които сте смятали за трудни, днес ги правите с лекота. Защо и с маникюра ви да не е така?!
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени