Витацептин® – иновация в борбата с онкологичните заболявания

576
11 Май 2020, 11:02


Растенията са най-ранният вариант за лечение на човечеството от различни заболявания. Изследователите в последните години разкриват, че фитохимикалите не само защитават, но и спасяват човешки животи.

Доказан е техният мощен антиоксидантен ефект и способността им да съдействат в борбата със свободните радикали, да предпазват клетките от увреждане и да действат антибактериално. От над 4000 познати растителни вида Medical Pharm създаде Витацептин® - хранителна добавка съдържаща биологично активни вещества от Iresine и Petiveria с антиинфекциозен и противотуморен ефект, подпомагащи терапиите при онкологичните заболявания.

 Биологично активните средства в продукта са с нулева токсичност и максимален ефект. Със способността си да прекъсва верижната реакция на неконтролируемо делене на злокачествените клетки Витацептин® е водещ продукт и силно се препоръчва от специалистите при лечение на онкологични заболявания. Прилаган към основната терапия Витацептин® показва отчетливи резултати и успешно повлиява лечението при онкологични заболявания.

Действието му е в няколко основни насоки – стимулира имунната функция, детоксикира организма и увеличава защитата на организма посредством производството на NK-клетки и лимфоцити. Витацептин® - ново поколение натурален продукт, който е създаден да съдейства и подпомага организма в хода на конвенционалното онколечение - химиотерапия и лъчетерапия.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени