Витацептин® - пробив в онколечението

1153
17 Август 2020, 09:00


Иновациите в помощ на онкологичното лечение дават по-големи шансове за пълноценен живот на пациентите. Голяма част от онколозите не вярват в това твърдение и предубедени отхвърлят хранителните добавки, поради билковия им „непотребен„  ефект или хипотетичната вреда от тях. Но разбира се, че съществуват  добавки с доказани, утвърдени качества и свойства, като Витацептин®.

Витацептин®  е продукт състоящ се от биологично активни компоненти Iresine celosia и Petiveria allicea със силно изявени антиоксидантни и антитуморни свойства спрямо раковите клетки. Компанията, която създаде Витацептин® твърдо седи първо зад преценката и мнението на лекуващия медицински онколог. Убеденият доктор изработва правилния алгоритъм за по-ефикасен ход на лечението. Медицински изследвания и проучвания от Бразилски учени доказват неизчерпаемите възможности и нулева токсичност на Витацептин®

При раково болните, поддържането и възстановяването на имунната система е от жизнено важно значение за преодоляването на заболяването. Химиотерапията и лъчетерапията атакуват бързоделящите се туморни клетки, но унищожават и здрави клетки. Така се нанасят поражения на цялостното състояние на организма, като е възможно да се засегнат редица органи и системи, като черен дроб, храносмилателна система, костен мозък и др.

Облекчаване на нежеланите странични реакции е важна част от лечението и грижата за онкоболния пациент. Подкрепящата терапия е възможно да се осъществи само от продукт като Витацептин®.Той действа в няколко основни насоки. Детоксикира организма от токсини и шлаки вследствие на химиотерапията, като нормализира чернодробните ензими.

40 % от хората съобщават за необяснима загуба на тегло и апетит по време на онколечението. Витацептин® успешно възстановява загубеният апетит и ревитализира нормалните метаболитни и оздравителните процеси в организма. Витацептин® ограничава страничните ефекти от терапията, като гадене и повръщане и пациентите водят пълноценен начин на живот без да чувстват характерните за този период отпадналост и безсилие.

Намалявайки до 60 % кръвната захар, Витацептин® редуцира възможността на туморната клетка да се развива.Активира производството на дендритни клетки, които засилват имунния отговор на организма и дават възможност за по–ефикасно лечение на пациента. За максимално действие е препоръчително Витацептин® да се приема от поставянето на диагнозата, по време на онколечението и след завършването на курса на лечение. Витацептин® таблетки са с удължено освобождаване, което подсилва ефекта на биологично активните компоненти Iresine celosia и Petiveria alliacea.

Витацептин се нарежда сред най-предпочитаните антиоксиданти за онкоболни пациенти в България и Европа. В България Витацептин® се предлага само в аптечната мрежа.


Виж още на medicalpharm.eu и FB страницата на Vitaceptin ТУК.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени