Влади Караджов спи с шефката си от „Бригада Нов Дом”

21 Април 2019, 12:00


Майстор Владимир Караджов от „Бригада Нов дом” най-сетне показа жената до себе си. Това е продуцентката на предаването Цветелина Димитрова, с която се залюбили покрай снимките на проекта. Преди слуховете го свързваха с водещата Мария Силвестър, но и двамата твърдят, че са само колеги и добри приятели.

И Цветелина, и Владимир имат деца от предишни връзки, но съумели да постигнат баланс, така че наследниците им да се чувстват добре. Запознати издават, че чаровният майстор навремето преживял тежко раздялата със съпругата си, ала трудните времена вече са зад гърба му и сега се радва на новата си любов.  Неотдавна плъзнаха слухове, че Мария Силвестър и екранният й партньор имат интимна връзка, но тя побърза да опровергае тези твърдения, показвайки младия си приятел в социалната мрежа. Гаджето на водещата подозрително прилича на Караджов, но ако изключим външния вид, двамата нямат нищо общо. Добре осведомени източници издават, че младокът се изявявал в съвсем различна сфера, а отношенията му с Мария датирали отскоро и още не било ясно дали ще излезе нещо сериозно.

Владимир неведнъж е споделял, че е влюбен, но досега отказваше да разкрие дамата на сърцето си. Явно вече е преценил, че връзката им е достатъчно укрепнала, защото публикува мила снимка с Цветелина в личния си фейсбук профил. Приятелите им побързаха да ги поздравят и им пожелаха да са все така влюбени и щастливи.  Караджов, който бързо се превърна в любимец на женската част от зрителите, от години върти строителен бизнес, а фирмата му се занимава основно с ремонтни дейности. Той попаднал в телевизията случайно по молба на приятел, но с готовност приел да се включи в предизвикателството „Бригада Нов дом”. В тандем с Мария Силвестър той  помага на социално слаби семейства да преустроят жилищата си, а целият ремонт протича в рамките на 4-5 дни, пише 'Уикенд".  Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени