Владо Карамазов отрече, че си е сменил фамилията

26 Септември 2021, 10:10


Владо Карамазов отрече слуховете, че официално е сменил фамилното си име Александров със своя артистичен псевдоним, взет от романа на Достоевски „Братя Карамазови”.

Повод за мълвата стана снимка на актьора с колежката му Теодора Духовникова и неизвестна за широката общественост адвокатка пред Софийския районен съд. Коментарът на Владо към снимката беше: „Нещо, което трябваше да направя преди години, го направих сега! Благодаря на Теди, на адв. Даскалова и адв. Пантева!”. Неизвестно защо много хора решиха, че звездата официално е сменил фамилията си. Една от фенките му директно попита: „Вече официално Карамазов?”. Дни по-късно актьорът й отговори: „Никога”. По този начин той сложи край на спекулациите относно името си, но остави мистерията около въпросното „нещо”, което с години не е направил.

Преди време Владо призна, че съжалява за избора на артистичния си псевдоним. Той твърди, че ако е можел да се върне назад във времето, е щял да предпочете да се подписва със собственото си фамилно име. Идеята за промяната му е била на режисьорката Лилия Абаджиева. Тя решила, че Александров звучи твърде обикновено за фамилия на актьор, писа Уикенд.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени