Владо Пенев си маха брадата (Ще играе с изкуствена в „Откраднат живот”)

1444
22 Април 2019, 13:00Актьорът Владо Пенев маха брадата си, веднага щом му измайсторят изкуствена така. Професор Цонев от „Откраднат живот” се превърна в емблематичен герой с бялата си брада, но много скоро ще се лиши от нея, научи HotArena.


„Пуснах я заради театралната постановка „Бащата”. В „Откраднат живот” ще я държа поне до края на този сезон, играем до средата на май. И сега чакам да ми направят изкуствена брада, която ще е едно към едно с моята”, споделя още Владо Пенев.


Актьорът разкрива още, че романтични чувства между него и героините на Янина Кашева има още отпреди „Откраднат живот.


„Имахме страшна любовна сцена с Янина Кашева като бивши гаджета. Аз бях Ейлерт Льовборг, появявах се от нищото–романтичен и буен с едни дълги коси. А Янина и Чочо Попйорданов, светла му памет, играеха съпрузи.


Докато снимам сега с нея в „Откраднат живот”, често си спомняме и се смеем”, споделя големият актьор, пише „България днес”.


Той обаче категорично отказва да издаде, дали героят му ще открие отново голямата любов в лицето на д-р Кръстева или ще се размине с нея.
„Не мога да кажа повече, защото неустойките са по-големи от хонорарите”, смее се Пенев, който обожава да се снима в докторския сериал.


Всички работят супер професионално — Евтим Милошев вдигна много нивото на телевизионното кино. Машината се върти нонстоп–два екипа, мащабна организация… Не е форматче за рейтингче, с което да си вържеш гащите”, казва още Пенев.


Освен в сериала, скоро ще видим актьора отново и на театрална сцена. Той е част от трупата на новия хит в афиша на Народния театър–„Братя Карамазови”. Пенев ще играе Фьодор в пиесата, а режисьор е Деян Пройковски от Скопие.

"Много силни актьори сме се събрали. На голямата сцена излизат още момчета и момичета от класа на Стефан Данаилов в академията — те оставаха да ни гледат и след своето участие в репетициите. В подобни моменти отговорността е двойно по-голяма, защото трябва да показваме на студентите как се прави, да им представяме професията в най-добрия й вид”, споделя още големият артист.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени