Владо Пенев си връзва брадата с ластичета

14 Март 2022, 14:56


Владо Пенев реши, че трябва да си връзва брадата със силиконови ластици, видя HotArena.


Самият той се похвали с придобивката в социалните мрежи. „Фараонска работа“, написа Пенев под снимката на новата форма на брадата си. Вижда се, че тя все още е доста мъничка и по-скоро клони към типа „козя брада“, характерен за далекоизточните култури.


Но пък я връзва със силиконови ластичета, каквито момичетата обикновено си слагат на косите. Точно различните цветове на тези ластичета навеждат Пенев за връзка с фараоните. Знайно е, че владетелите на Древен Египет са полагали особени грижи за брадите си и при тях са били символ на власт. В повечето случаи са имали изкуствени бради, връзвани със сложни възли и с вплитано в тях злато и носени само по церемонии.


Що се отнася до Пенев, то фараонската козя брадичка му е нужна освен в живота и за новата постановка „Една испанска пиеса“ в Малък градски театър „Зад канала“. Там играе любовник на Мария Каварджикова, но не е безразличен и към нейните две дъщери. Пенев от ноември 2016 г. се грижи за брадата си. Дори през 2019 г. имаше стряскащи измерения за „Братя Карамазови“ в Народния театър, където се появи на сцената с кървавочервена брада.

 

Миналата година през лятото се обръсна гладко, но след това пак си пусна, този път за ролята на отец Никодим от хитовия сериал на NOVA “Лъжите в нас“. Владо Пенев казва за предишното си буйно окосмяване: „Бях дълго време с тая голяма брада, пък се оказа, че българските свещеници могат да бъдат и с по-малка, та реших да сменя визията“. Сега още повече е намалил размера, но пък е запазил част от дължината, за да може да я връзва със силиконови ластичета, пише Телеграф.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени