Внучката на Любо Ганев неразделна със сина на гаджето му (Волейболистът щастлив с 20 години по-младата Кремена)

4064
14 Октомври 2020, 14:49


Волейболната легенда Любо Ганев от 3 години е щастлив с 20 години по-младата от него Кремена Русева, узна HotArena.


Блондинката е на 35, но разликата във възрастта не е никаква пречка за любовта им. В началото той нямал никакви сериозни намерения към нея, но в един момент разбрал, че блондинката е идеалната му половинка и сега двамата са неразделни. Всичките му приятели я харесват, а той се фука с нея на светски партита. Те отдавна живеят под един покрив и той се грижи за 7-годишния й син Томи като за свое дете. Единственият проблем за Кремена е, че всичко в апартамента на Любо е високо за нея и тя едва успява да го стигне. 


Ганев дори записал Томи в елитно частно училище, само и само да му подсигури добро образование. Кремена обича да пуска мили снимки в социалните мрежи, на които любимият й е гушнал детето й. Любо няма намерения да се жени отново или да има още деца. С радост обаче иска да стане дядо на още внуци. Големият му син Ефтим, който е само с 2 години по-малък от гаджето му, го направи дядо преди 5 години на малката Любомира. Тогава Любо с чуство за хумор отбеляза, че може вече да е дядо, но не си пада по баби. Внучката му, която е само с 2 години по-малка от доведения му син, обожава да си играе с Томи. Децата много се харесват и постоянно са заедно на семейните празници и през уикенда. 


На семейната трапеза присъства и бившата съпруга на волейболиста Поли, с която са в прекрасни отношения. Бракът им продължава 11 години и имат две момчета, пише Галерия.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени