Внучката на Тато подпухна от корекции, обезобрази се с ботокс и филъри

2558
08 Октомври 2020, 17:00


Жени Живкова отново прекали с разкрасителните процедури, а лицето й е станало направо неузнаваемо. 54-годишната дизайнерка и внучка на Тодор Живков се появи в студиото на „Тази неделя” по Би Ти Ви видимо подпухнала от корекции. Устните й бяха уголемени и наподобяваха патешка човка, а попълването на бръчките й с ботокс правеше лицето й каменно.

Щерката на Людмила Живкова е направила интервенцията още в началото на лятото, малко след като бе облекчено извънредното положение у нас заради Ковид-19, научи „Уикенд”. Процедурата е извършена в столична клиника.

В предаването на Би Ти Ви Жени откровено призна, че популярната й фамилия й е помагала в кариерата й на дизайнер след промените, защото привличало вниманието. Тя коментира приятелството си с премиера Бойко Борисов и разкри, че го нарича Бойко, защото се познавали от дълги години, когато той бе бодигард на дядо й.

„Бойко имаше възможност да бъде покрай дядо ми доста години и може би е възприел неговото по-свободно поведение, когато е сред хората. Друг е въпросът кой по какъв начин го прави”, коментира внучката на бившия Първи. Тя направи паралел между миналото и демократичните промени. Жени заяви, че управляващите трябва да се вслушат в протестиращите и да има диалог между тях. Самата тя не подкрепяла крайните решения.

Въпреки сериозността на темата, зрителите обърнаха по-голямо внимание на външния й вид и изразиха недоумението си от интервенциите й в социалните мрежи. „Мислех я за по-сериозна жена” и „На какво е заприличала?”, негодуваха зрители на сутрешното предаване. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
!!!!
преди 3 месеца
0
Беше грозна. Сега е чудовищно грозна. Беше безлична. Сега е грозно безлична.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
////
преди 3 месеца
0
Жени Живкова ако не беше внучка на дядо си/и осиновена от него при жив баща/щеше да е продавачка на Женския пазар.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Антон
преди 3 месеца
0
Смешна работа, жена на възраст и с име зад себе си, а се е направила на евтина женичка.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени