Внучката на Тодор Колев живее от подаяния в Лондон! Теодора стана циркаджийка по фестивали

26 Юли 2019, 14:00


Внучката на Тодор Колев си провали кариерата в Лондон и живее от подаяния почти като улична актриса, узна HotArena.

 

По-малко от година след като напусна Българи, за да става световна звезда, младата Теодора Кулева може да се похвали, че от актриса е станала циркаджийка. Единствената й работа в момента е да върти обръч по поляните и да участва в треторазредни пърформанси.

 

Вироглавата Теди изостави готова кариера у нас, за да гони световна слава, но към момента изглежда, че е останала с пръст в уста. От месеци момичето се издържа със съмнителни ангажименти по-скоро като аниматорка, с каквито са пълни всички големи хотелски комплекси, отколкото като професионална актриса, каквато е по образование и трудов стаж, писа „Уикенд“.

 

Вместо да ползва умения от НАТФИЗ, тя опира до наученото от тренировките по художествена гимнастика в далечното минало, когато се е занимавала с този спорт. Основната работа на 27-годишната българка в Лондон е да върти обръч и да показва с него номера. Говори се, че често го прави на открито, събирайки подаяния като улична актриса.

 

Това става месеци, след като напусна най-успешния сериал в България „Откраднат живот“, където Теди играеше една от централните роли. Тя се премести в Лондон миналата есен, за да се омъжи за англичанина Джоузеф, който също е актьор.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени