Внучката на Тодор Колев ражда в България

1352
29 Март 2020, 15:04


Внучката на Тодор Колев се подготвя психически да стане майка при много специални условия. Както изглежда, тя ще роди в България във време за строга карантина, докато женските консултации са забранени. Бременната в 8-ия месец актриса не смее да излезе другаде, освен на собствения си балкон.

Теодора Кулева преди дни показа снимки от балкона си, като уточни, че вече е в 8-ия месец и кара балконска карантина. От снимките ясно се вижда, че са правени в България, въпреки че Теди има официално местожителство в Лондон, тъй като е омъжена за англичанин. На заден план се вижда планина – екстра, която е характерна за София, а и архитектурата в никакъв случай не е като в Англия. Актрисата и съпругът ѝ Джоузеф пристигнаха у нас още преди Коледа и, както изглежда, поне засега не смятат да си тръгват. Бъдещата майка най-вероятно вече си е избрала лекар, който следи бременността ѝ и при когото смята да ражда.

Проблемът обаче е, че развитието на детето, което трябва да дойде на бял свят след около месец, в момента май не се държи под медицинско око. Още преди седмици женските консултации бяха спрени от правителството заради опасността от разпространение на заразата с новия коронавирус. Ето защо в момента Теди стои под ключ, пазейки се от микроби, без да смее да си показва носа далеч от своя собствен дом. Засега тя не се оплаквала, но като всяка жена в напреднала бременност таяла тревога, че не е в постоянна връзка със своя лекар. И се чудела какво ще стане, ако бебето тръгне да излиза неочаквано, а се окаже, че точно в този момент болницата, в която иска да ражда, е под карантина заради заразени лекари и пациенти. Това вече се случи в няколко лечебни заведения в страната.

Не само това е тревогата да Теодора, смятат хора в артистичните среди. Тя ще се лиши от една от най-големите радости за бременните жени – предродилния шопинг, при която за бебето се купува количка, креватче, дрешки и всякакви други пособия, необходими за отглеждането му. В момента единственият начин да се сдобиеш с такива продукти е да ги поръчаш през интернет. Но не е ясно дали ще получиш това, което си видял на снимката. Ето защо към момента бъдещите родители не били подготвени с нищо около предстоящото отглеждане на бебето си. Но пък го очаквали с радост и любов, което е най-важното за едно бъдещо раждане, пише "Уикенд".
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
бееее,
Преди 1 година
-1
Беше ми "много голям дерт" къще ще ражда тази с официалното местожителство Лондонистан.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени