Внучката на Тодор Колев заряза актьорството заради цирка

679
07 Март 2021, 17:00


Внучката на Тодор Колев окончателно е изоставила всички ангажименти като драматична актриса, за каквато е учила, и се е отдала на цирка. Теодора Кулева е започнала работа в цирково училище. Тя е станала инструктор по танци с обръч – любимото й занимание, с което си изкарва хляба вече две години.

От декември миналата година младата Теодора, която има бебе на няколко месеца, се прехранва с уроци по танци в цирка. Това не е някой от популярните родни циркове, а частна организация на млади артисти като самата нея, които правят представления и в същото време предлагат курсове, в които преподават своите умения на всички желаещи да ги научат, без ограничения във възрастта. Теди е поела уроците но „хула хуп денс” или танци с обръч. Отначало те са били само онлайн, с вдигането на мерките срещу Ковид-19 младата жена вече приема ученици и в цирковото училище. Според нея, танците й с обръч са за отслабване и стягане без „досаден фитнес”. „Супер е за тялото и душата”, твърди внучката на Тодор Колев.

Известно е, че тя имаше прекрасна актьорска кариера в България и централна роля в „Откраднат живот”. През лятото на 2018 г. обаче напусна продукцията и замина за Англия, където се омъжи за своя любим Джо Гууд. Младият мъж също като Теди е артист, но явно нещата на двойката не са потръгнали добре в Лондон, защото малко след като булката забременя, семейството пристигна в България. Бебето ще стане на годинка напролет, а майка му и татко му май смятат поне засега да поостанат в София.

Теодора, разбира се, би могла да се възползва от името и роднините си, за да си намери работа като актриса. Но тя често е подчертавала, че е бунтарка по душа и мрази да пробива с връзки. Иска да постигне успехите си съвсем сама. Вероятно за да докаже независимост, е решила да работи в цирк вместо в театър или пред камера като дядо си и майка си – актрисата Албена Колева. Понеже като малка е тренирала художествена гимнастика, се е насочила именно към танците с обръч, които са базирани на този спорт. Със същия тип танци младата жена се занимаваше и докато живееше в Англия. С какво се занимава мъжът й, за да изхранва семейството, докато младата майка преподава танци, засега не е ясно, писа Уикенд.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Hapu
преди месец
0
Сладурана е.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени