Война избухна между Алисия и Гери Никол

08 Февруари 2023, 08:18


Война избухна между Алисия и Гери Никол!

Причината е, че и двете пуснаха песни, които се казват "Телефона", а клиповете към парчета имат прекалено много сходства, отбелязват наблюдателни чалга почитатели.

Алисия още през декември е готова с песента, но отива на лежерна почивка в Шри Ланка и решава, че когато се върне у нас, тогава ще пусне клипа. Междувременно Гери Никол и дуетният й партньор Лео изненадват всички, като пускат да се върти по телевизиите парче със същото име. И Алисия е в патова ситуация.

 

Алисия със слушалка в ръка...   /  Кадри: Ютуб

Алисия със слушалка в ръка

 

"В началото на декември казах, че ще пусна самостоятелна песен с такова заглавие, но отложих за януари, тъй като ден преди да я пусна, излезе песен със същото заглавие. Извинявам се на всички, които очакваха изпълнението", заявява сдържано Алисия. Певицата пуска песента си едва преди дни и следва нов шок за меломаните. Освен еднаквите заглавия двете парчета имат и сходни клипове, в които се залага на голотии, провокативни пози и декори и облекла в силно шарени цветове.

 

...и Гери Никол със слушалка в ръка

И Гери Никол със слушалка в ръка

 

Алисия е категорична, че няма да променя името на песента, защото смята, че това е най-запомнящата се дума от текста и е напълно оправдано да се казва по този начин.

Разлики все пак можем да открием в двата текста. Гери Никол пее:

Рам-пам-пам, с тебе всичко,

рам-пам-пам ми е различно,

нека направим това за Бога

дето не можем по телефона.

Теле-теле-телефона".

А Алисия отвръща със следните строфи:

Телефона пак ми чупиш ти,

да ти го вдига тая с която ме смени,

сопи, но това ще заболи,

пет ме чакат пред вратата,

коя е най-добрата?

А, а, аз".

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
dudu
преди месец
-4
Различни са песните доста. Нищо общо като текст и мелодия, а за клип да не говорим. Дори и облеклото им e в двата полюса. Алисия пак си е стилна, а Гери-Бикол цветна и провокативна. Смятам, че публиката на всяка една от тях ще остане доволна.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
hehe
преди месец
-8
тези изрязани парчета плат по алисия ли наричаш стил? облекло, типчино за чалгата и съответно за една друга древна професия.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени