Война! Слави захапа Цитиридис: Не ставаш за шоу, не разсмиваш! Младокът му отвърна: Не се нерви, чиче!

2369
29 Август 2020, 11:07


"Не става за водещ на шоу Николаос Цитиридис. Просто не разсмива. Няма достатъчно обща култура, вероятно и възрастта му е такава, т.е. много е млад, за подобен тип шоу, но най-добрите шоумени са сценаристите -  хора, които могат от малкото инфо, което имат, да ти направят цял увлекателен ека телен текст за пулликата."

Това сподели относно сегашния водещ на „Шоуто на Цитиридис“ Слави Трифонов. Дългия обича да се шегува с момчето от „Дружба“ често в телевизията си, но е категоричен, че не може да издържи цяло предаване да гледа Николаос. За него то е  по-скоро информационно,  но не и шоу.

От своя страна любимецът на bTV коментира, че се дразни от изказванията, които го определят като заместник на Слави Трифонов. "Ако бях такъв, това би означавало, че Слави ще се върне. Не го замествам! Да кажеш, че съм новият Слави повече бих го разбрал, ама това означава, че ще се наложи да си правя партия. Представяте ли си всеки водещ да си прави партия?“, споделя Цитиридис.

Все пак той открива в себе си известно сходство с Дългия. Някога и двамата били с дълги коси, с обеци на ушите, и двамата се увличат по музика. Трифонов обаче винаги е предпочитал чалгата, докато той се кефи на рокендрола и барабаните, с които от години се занимава, пише „България Днес“.

„Не сме се срещали досега, но знам, че няколко пъти си е позволявал да говори нещо за мен в публичното пространство. Неща, които аз не бих изрекъл за човек, който не познавам. Като го видя бих му казал: Какво става чиче, не се нерви пич! Само това и ще видя как ще реагира - ако обърне на майтап, ще се радвам, ако не, словесната престрелка сигурно ще продължи, ама какво от това?", вдига рамене Цитиридис.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
s
преди 4 седмици
0
За мен Ники и предаването стават. Живея в Америка и от време на време преглеждам бг каналите (имаме над 30 бг канала). От месеци това е предаването, което пускам макар и не винаги цялото, а с прескачания и не всички предавания редовно. Разтоварващо е. Свежо. Няма негативизъм.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Водас
преди 4 седмици
-2
Нико,чети внимателно!Там някъде където Слави е вървял пеш,ти си поникнал .В продължение на 20-ет години,Слави поддържа доброто ниво на шоуто си,дава хляб на около 150-човека,благотворителните под различна форма няма да ги броя.Нико,името ,красноречиво "говори",че ти ставаш за водещ на някоя невзрачна телевизийка на гръцка територия.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Антония
преди 4 седмици
-3
За какъв интелект има претенции, като предаването му се правеше от над 100 души екип? В зората на кариерата си самият той, като част от "Ку-ку" нито беше най-забавният, нито най-забележимият.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Неутрален
преди месец
-8
Слави ще остави диря след себе си въпреки политическата му трансформация....Расмиваше с години и много хора си лягаха с неговото шоу........Цидката едва Ли ще стигне до там.... няма характер който да го отличи в шоу бизнеса.....лустросано момче, аз не го намиран за смешен и не го гледам......Цидката е като инисекс парфюм......нито е водещ, нито е баш комик ....ама се разнася сладникаво ИЗ въздуха....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
До Неутралния
преди месец
-10
Абе пич, ти сериозно ли? Трифонов спря да разсмива хората отдавна!!! Най-противния водещ, вечно мрънкащ, не ставаше за нищо,въпреки че толкова години е на екран. Какво искате от момчето, младо е ще се изучи. Плюс това предаването е много свежо, напълно различно от проивното предаване на Трифонов.
.....
преди месец
-2
Такива предавания се изтъркаха вече.Трябва да си много ограничен за да си губиш времето да гледаш подобни простотии.Само се затъпява.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени