Врачка успокоява Андреа! Певицата отслабна, но пак посяга към вредна храна

21 Ноември 2020, 10:41


Блондинката търси услугите на гадателката в труден период от живота си, а именно последната раздяла с Кубрат Пулев, която разклати здравето й. Андреа не крие, че никога не е вярвала в хора, които предсказват бъдещето. Тя винаги е изповядвала максимата, че животът на човек и успехите му зависят само от самия него. Това се случва, докато не среща изкусна гадателка, която гледа на карти Десте и всичко, което предрича на Андреа, се сбъдва.

Врачката не само предрича на певицата какво ще й се случи в близко бъдеще, но й дава и съвети как да се откъсне от проблемите. Андреа споделя, че се е научила как да привлича любовта, парите и успеха в живота си. Факт е, че през последните месеци изпълнителката има успешен музикален проект и печели добре от реклами, но за нова любов още не е споделила.

След раздялата с Кобрата Андреа бе наранена дълбоко и трудно преживя предателството на боксьора, който, както се оказа, дълго време е имал паралелна връзка с друга жена. Врачката на Андреа помага на певицата да си стъпи на краката и да стане спокойна. Изпълнителката вече е толкова по-уверена, че дори преглътна горчивината от раздялата и засне реклама заедно с Пулев. На снимките, които взривиха мрежата, Андреа е седнала в скута на спортиста. Веднага се заговори, че двамата пак са се събрали, но информацията остава непотвърдена.

Малко след съвместния работен ангажимент с Кобрата топпапараците на "България Днес" уловиха певицата да бърза за следващата си среща. С два телефона в ръка Андреа организира натоварения си ден. Видно е, че изпълнителката е свалила много от излишните килограми и изглежда добре. Забързаното ежедневие обаче я принуждава да посегне към нездравословен обяд - фотосите показват певицата да чака меню от най-известната световна верига за бързо хранене.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени