Всички плачат за Алекс Сърчаджиева

https://hotarena.net/az-jenata/vsichki-plachat-za-aleks-sarchadjieva HotArena.net
Всички плачат за Алекс Сърчаджиева

Алекс Сърчаджиева разтърси публиката със своята изповед,  която представи под формата на моноспектакъла „На живо“.

В проекта си чаровната актриса говори открито за отношенията си с баща си Йосиф Сърчаджиев, за смъртта на майка си Пепа Николова и най-вече за сбогуването с голямата любов - Иван Ласкин, писа България Днес.

6 Коментара

??

преди 2 години

Защо всички да плачат??? Много млади хора си отиват от този свят. Близките им поплачат ,а после се ",вземат"в ръце и не занимават света с болката си. Сърчеджиева не е единствената с подобна орисия. Мислех,че е силна и борбена жена ,но погледнато от другата страна се вижда хленчеста за внимание и съжаление женица. Млада е ,здрава е,намират и работа!!! Дано престане да занимава хората със свойте драми!!! Майка и /Бог да я прости/ да я остави в покой,мъжа си също/защото сам си е виновен за края донякъде/ Баща и си има семейство какво и защо е било м/у двамата с майка и само те си знаят. Спри се Александра ставаш смешна и "олекваш"!!!

Коментирай

Антония

преди 2 години

Не е редно да печелиш от лични драми, чак и да го наричаш театър. Такъв тип изяви ги свързвам с риалити формати,не с изкуство.

Коментирай

ами,

преди 2 години

Александра е ясна.Много злоба има стаена в нея.Жал ми е за детето и което тя прави заложник на минали събития.Като нищо ще повтори съдбата на майка си и баба си.Но тя не мисли за това.Запецнала е на едно място и само рие като вол но на гърба си го хвърля,вместо да продължи напред заради дъщеря си поне.

Коментирай

Мартин

преди 2 години

Мнго й се иска да бъде забелязвана, но всеки си има своите грижи. При това тази е досадна и лигава! Нека се спре, докато другите не решат да я спрат!

Коментирай

!!!!!!!!

преди 2 години

Тези драми не са за реалити формат, а за психотерапевт.

Коментирай

Досадна

преди 2 години

До болка втръснала със слъзливите си истории некадърница, като майка си.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.