WINBET подкрепя националния армрестлинг шампионат в Горна Оряховица

20 Април 2023, 09:43


WINBET ще бъде официален партньор на националния шампионат по канадска борба, който ще се проведе между 21 и 23 април 2023 г. в спортна зала „Никола Петров“ в Горна Оряховица.

 

Състезанието е част от календара на учредената през миналата година Българска армрестлинг федерация, чийто президент е горнооряховската легенда в този спорт, световният и европейски шампион Цветан Гашевски.

 

В шампионата ще вземат участие над 150 състезатели от над 20 клуба от цялата страна, както и индивидуални участници от всички възрастови групи и хора с увреждания. Сред потвърдилите участие са шампиони като Стефан Ленгаров, Пламен Димитров, Йордан Цонев, Петър Роглев и др.

 

За първи път на подобен форум ще има категория и за аматьори, в която са добре дошли всички желаещи да се докоснат до магията на този спорт.

 

Състезанието в Горна Оряховица се организира от Българската армрестлинг федерация и Община Горна Оряховица, с подкрепата на WINBET.

 

Това е поредното събитие на Българската армрестлинг федерация, в което WINBET се включва като основен партньор след големия турнир в Благоевград през декември 2022 г. В плановете на федерацията и WINBET е и голям демонстративен шоу-турнир по канадска борба с участието на световни звезди в този спорт в края на май тази година.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени