За едни мерки, за други - без! Графа пазарува в мола без маска

735
15 Март 2021, 15:00


Влади Ампов-Графа не разбира колко сериозна е пандемията и не спазва стриктно противоепидемичните мерки, видя HotArena.


Певецът нарушава заповедта на здравния министър за задължително носене на маски в закрити обществени пространства, а през уикенда си позволи да влезе с открито лице и в мола. Издънката му не остана незабелязана за папараците на „Уикенд” и те я запечатаха в няколко кадъра, които ще предизвикат ужас у докторите в НОЩ Мутафчийски, Кантарджиев и Кунчев.
 

Графа пристигна в мола с джипа си, който кара вече цяла година. Возилото е изкючително луксозно, но собственикът му не го поддържа, държи го мръсно. Говори се, че певецът е купил всъдехода с огромна отстъпка, като за разликата в цената е правил реклама на фирмата продавач.


Спрял на закрития паркинг в търговския център, Ампов слезе от колата с двете си деца – Крис и Никол. Хлапетата носеха противогрипни маски, но не и таткото. Устата и носът му останаха непокрити дори когато с домочадието му хлътнаха през входа, водещ към многобройните магазини. Настроението на Влади не беше никак добро. Той говореше разпалено с наследниците си, а отстрани изглеждаше така, сякаш им се кара. Децата слушаха внимателно татко си и не му противоречаха.


Един човек липсваше в компанията – Мария, майката на Крис и Никол. Но пък именно тя беше причината за посещението на близките й в мола в навечерието на 8 март. Графа и децата бяха на шопинг в търговския център, за да купят подарък, с който да я изненадат за празника. При обиколката си из бутиците Ампов си даде сметка, че може да отнесе глоба за неспазване на противоепидемичните мерки, и най-накрая сложи маска. Физиономията си музикантът покри с черно парче плат. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
А,
преди 3 седмици
0
Е,къде са кадрите?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени