За скандала и хвърлените яйца по комшиите, Клаканджиева отнесе 300 лева глоба

2375
26 Юни 2020, 14:00


300 лв. глоба присъди Софийският районен съд на Мис България 1995 Евгения Калканджиева за това, че хвърли три яйца по съседите си в навечерието на Гергьовден, узна HotArena.

Това е златната среда за наказанията по Указа за дребното хулиганство, тъй като по закон е 15 дни арест, общественополезен труд или от 100 до 300 лв. глоба. След справка, че е мениджър на модна агенция „Визаж“ съдия Танка Цончева взе предвид, че подсъдимата може да си плати глобата я вписа в решението.

Заседанието вчера продължи около час, а самата модна шефка бе изненадана от журналистическото присъствие в съда. Затова след влизането си в сградата тя се отби до тоалетната, за да пооправи външния си вид за пред камерите.

Първи бе разпитан полицаят, който е пристигнал на място в кооперацията на Калканджиева сигнала от съседите. Той разказа какво е видял въпросната нощ, като беше категоричен, че не е имало бой между тях и Жени.

Когато дойде нейният ред да бъде разпитана Евгения започна с извинение за „тая тъпотия, която ни се случи“. Тя сподели, че  във въпросната нощ е била сама със сина си в дома им, а съпругът й Стефан Манов - Тачо отсъствал. Разказа историята каквато  всички ние я видяхме от клипчетата разпространени в интернет. Накрая сподели, че много се страхува комшиите да не й  направят някаква магия или да я урочасат.

Съдът взе предвид извинението и това смекчи вината й. Чистото съдебно минало също допринесе за минимална присъда пише „Телеграф“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
До Аз аз
преди седмица
-1
Абе досада , спри да пишеш тъпи коментари!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
бееее,
преди седмица
-1
Не ни занимавайте с тази пияндурка и с жалкия и съпруг.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Надя
преди седмица
-1
Поведение без коментар!! Никога не е късно да станеш за резил.!!!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
АзАз
преди седмица
-7
Жени, мисля, че е време да подкрепиш и насърчиш Тачо за отварянето на ресторант. Момчето готви вълшебно, доколкото сме виждали ние като зрители! Така хем ще е ангажиран и няма да се притесняваш, хем ще вади пари с бизнес, хем ще е изморен и нчконцентиран в бизнеса и няма да му е до всекидневни партита, хем ще пставите бизнес на сина си- или Визаж и манекенки или ресторант! Да си избира какво му е на сърце! А така с ресторанта ще си имате и място за партита, за пийвяне и хапване, след затварянето вечер може и да си викате на спонойствие, без да дразните уж комшиите си и да се занимавате с битови разправии! Успех Жени, хитра жена си, действай, с теб съм!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
:)))
преди седмица
-3
Дреме им на алкохолиците за жалките ти съвети-на всяка манджа мерудия.
:)))
преди седмица
-2
АзАз досадна си като Мек'гъз.
ПЪРВАТА по простотия и арогантност в света
преди седмица
-1
Мутренски начин на живот , претенции, нахална......устата , но ПРОСТА, все характеристика на шестата по “ красота”.....у циганската маАЛа Аман от такива ‘Увабици” , маймунарнак....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени