Зъби мъчат Зуека от години

860
08 Януари 2021, 15:00


През тежки здравословни перипетии е преминал Васил Василев-Зуека. Актьорът се подложил на тежка операция на устата, след като пародонтозата му причинила сериозни поражения и едва не го довела до фатална инфекция.

Години наред комикът не обръщал внимание на заболяването си и го смятал за безобидно, докато почти не колабирал от болка. Наложило се на няколко пъти под пълна упойка да му бъдат вадени зъби и корени, за да се спре върлуващата инфекция, която едва не го погубила. Възстановяването било изключително бавно и сложно и ще, не ще - Зуека си сложил изкуствени зъби още преди да се пенсионира, съобщава "Ретро".

Първоначално протезите му не били постоянни, а подвижни и си ги закрепвал с телче, докато стоматолозите все още го лекували. След като станал конфуз минути преди новогодишно участие преди няколко години, решил да ги направи „вечни“. Куриозната случка се разиграла в елитен хотел във Велинград, кьдето с Рачков трябвало да водят разлекателна програма, а точно преди да излязат на сцената, Зуека останал без зъби. „В 9 без 5 предложих на Рачков да изпушим по една цигара. Аз съм с протеза много отдавна, но не по естетически, а по здравословни причини. Точно тогава обаче протезите ми бяха временни. В момента, в който лапнах цигарата и смукнах, протезата се отлепи. Кошмар! А не можех да я сложа обратно, защото беше закрепена не с щипки, а залепена“, спомня си през смях комикът.

Димитър Рачков предложил на колегата си дъвка, с която да залели ченето. „А аз му викам: „Е, как да я сдъвча без зъби, бе?“, цитира "Ретро". Затова Зуека предложил да се откаже от хонорара и Рачков да развлича публиката сам. "Това беше най-кошмарното участие в цялата ми 30-годишна кариера“, добавя Зуека. Наскоро екранният партньор на Рачков бе закъсал и с кръста заради дисковата херния, която го мъчи от дълго време. Кинезитерапевтка със златни ръце обаче успяла да вдигне на крака 55-годишния актьор.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени