Заки се връща в Нова за нов сезон на „Х Фактор”?

24 Ноември 2019, 16:36


Велизар Соколов-Заки се завръща в Нова. Бившият съдия от „Х Фактор” бе забелязан на официално събитие на телевизията наскоро. Това породи въпроса дали пък в медията не смятат да връща догодина своето шоу за певци-таланти „Х Фактор”.

Предаването, от което излязоха звезди като Дара, Жана Бергендорф и Михаела Маринова, бе свалено от програмата на Нова преди повече от две години. Последният победител в него е момичешката група „4 Маджик”. В телевизията прецениха, че шоуто е твърде скъпо на фона на скромния рейтинг, който прави в сравнение с конкурентите от Би Ти Ви, и решиха занапред да минат без него. После обаче ръководството на Нова тв се смени и вече упорито се обсъжда дали не е време „Х Фактор” да се върне на екран и то именно със Заки като една от основните фигури в журито. Изпълнителят от „Авеню” бил готов да приеме офертата да влезе в ролята на ментор, а най-вероятно другият, който ще стане част от журито, ще бъде Мария Илиева. Говори се, че рейтингът на певицата бил скочил до небето, откакто е „детектив-панелист” в „Маскираният певец” и има възможност да блесне с чувство за хумор, освен с глас и сценично присъствие. В момента се търсел начин да я задържат на екран като лице на ключово за програмата шоу и след финала на „Маскираният певец”. Най-вероятно това ще е „Х Фактор”.

Още преди месеци продуцентът Маги Халваджиян обяви, че напролет в ефир се връща „Като две капки вода”. Но нищо чудно Нова да действа мащабно и след „Капките” да пусне още едно скъпо предаване, а именно „Х Фактор”. В средите на телевизионерите се шушука, че появата на Заки на наградите „Нова подкрепя българските филми” не е случайна. Смята се, че то е знак, че музикантът с образование на юрист преговаря за нов ангажимент от телевизията, а именно – в „Х Фактор”. Ако телевизията реши да върне шоуто за певци на екран, това най-вероятно ще стане в началото на следващата есен. Кастингите обаче ще започнат много по-рано, пише Уикенд.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени