Замесиха Рут Колева в измама с шофьорски книжки (Всичко за скандала)

357
11 Юни 2020, 12:10


Замесиха името на певицата Рут Колева в грозна измама, узна HotArena.


Престъпната схема разкри самата тя, попадайки на оферти за менте шофьорски книжки в уебпространството. Водещ снимков материал били именно личните й документи.


Внимание! Измама! Това се разпространява в разни групи тип продавалник/обяви от няколко дни. Това е реална снимка на документите ми, валидни в момента, която е взета или свалена по неясен за мен начин. Публикуващите снимката със съмнителни профили са 100% измамници, книжката ми не е купена, нито някога съм ползвала подобни услуги", сигнализира Рут в официалната си страница в социалната платформа Фейсбук. 30-годишната изпълнителка апелира и многобройните си последователи за съдействие. Според нея, ако всеки видял офертата я докладва незабавно, невярното съдържание ще бъде заличено в по-кратък срок от време.


„Ако имате идея как се процедира в подобна ситуация юридически, ми пишете“, допълва Колева, която очевидно има намерение да си търси правата в съда.


Измамниците, споделили фото на шофьорската й книжка, пишат: „Издаване на шофьорски книжки и дипломи. Документите се издават чрез КАТ и учебните заведения, и са напълно легални. Плащането се прави само при свършена работа.“ Мошениците споделят още свой контакт, уточнявайки, че връзката с тях се осъществява по Вайбър. За менте книжките, които се рекламират с името на Рут, тя разбира в Мексико, пише Телеграф.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени