Запорираха сметките на щерката на Баш Майстора

09 Декември 2021, 18:00


Буреносен облак е надвиснал над главата на дъщерята на големия актьор Кирил Господинов - Веселина, узна HotArena.


Наследничката на Баш Майстора непрекъснато е застигана от драми и неприятности в личен план и вече е на предела на нервите си, сподели самата тя във Фейсбук. През април тази година тя изпрати майка си Михаела Кортенска, която се спомина след тежък ковид. От известно време пък Веселина е без половинката си и се грижи сама за двете си деца и дома си. 


Последната беда, която я сполетяла, е съдебна присъда. Съседка от третия етаж в кооперацията, в която живее, решила да й търси сметка за наводнение от преди 15 години. Веселина изобщо не знаела за битовия инцидент оот миналото. След кончината на майка й, комшиите на Кортенска я нападнали, а потърпевшата я осъдила за щетите и блокирала всичките й сметки. Щерката на Баш Майстора се видяла в чудо, тъй като съпругът й я напусна и се покри и тя сама отглежда двете им деца. 


Даниел, с когото уж имаха щастлив брак, изчезнал още докато майка й била в кома в болница. Изоставил Веселина в тежкия за нея момент и спрял да си вдига телефона. Не отишъл и на погребението. После започнали скандалите помежду им и тя разбрала за негови изневери. Покрай стреса два пъти я приемали в болница, но тя отказвала да остане продължително време, защото няма кой да гледа децата й. Пробвала няколко месеца да живее и работи в Холандия, за да си стъпи финансово на краката, но и там ударила на камък. Нито в чужбина, нито в България вземала социални помощи и изнемогвала. Сега и разходите покрай присъдата за наводнението съвсем я оставили без пари, пише Ретро. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Виктория
преди месец
0
Това е ужасно,горката.Калъв е тоя мъж да е остави в това тежко положение и деца имат все пак да се погрижи за тях! Пък тогава да развява байряка при друга. Но то е казаноСЛЕД СВЯКО ЗЛО ИДВА НЕШО ДОБРО!. И го казвам не само защото е дъщеря на моя най добър актьо,Господинов беше незаменим в киното,няма да се роди друг като него!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени