Заради коварен диабет: Отрязаха 3 пръста на Боян Радев

10 Април 2022, 13:09


„Баща ми страда от диабет от години. За съжаление изпуснахме положението и се наложи да му премахнат част от долния десен крайник във Военна болница. Хирургичната интервенция премина успешно”, сподели пред „Уикенд” синът на легендарния пехливанин. И допълни, че и след операцията татко му се придвижва сам, но ще му трябва и рехабилитатор за по-бързо възстановяване.

Боян-младши и сестра му вече са наели асистентка, която да помага на родителя им в дома му. Шампиона обгрижва и приятелят му Пенчо. „Хубавото е, че след всичко, през което премина, баща ми не е загубил апетит. Редовно му готвя или пък му нося храна от заведението си”, казва синът му.

Славният борец и колекционер на произведения на изкуството закръгли 80 години в края на февруари. Голямо парти по този повод обаче нямаше, тъй като на ветерана от Мошино хич не му беше за празнуване. Той още страда за любимата си съпруга, която изгуби през 2020-а. Житейската му партньорка Мария – негова най-голяма опора в продължение на близо половин век, издъхна в „Пирогов”, след като тромб запуши кръвоносната й система.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени