Заради кризата с войната: Ивелин Попов гори със 700 000 долара в руска банка

09 Март 2022, 17:00


Ивелин Попов пострада сериозно от изключването на Русия от СУИФТ системата на руските банки, узна HotArena.


Футболистът играе за Сочи, а първенството продължава въпреки войната. Клубът на Попето превежда заплатите в една от големите руски банки. По принцип българинът редовно прехвърля пари към България, но началото на войната го заварило с близо 700 хиляди долара в сметката. Сега футболистът се чуди как да спаси сумата, която, за негово щастие, е в долари, не в рубли. Но все пак няма гаранция. Попов трябва да чака края на войната и вдигане на санкциите, освен ако не иска да харчи парите в Русия. Но едва ли. 


Досега бившият капитан на националите влагаше парите си в недвижими имоти, а брат му върти бизнеса тук. Фамилията купува ммасово "на зелено" апартаменти, после ги зявършва луксозно и ги продава с печалба. За капак Попето е на различно мнение от жена си - чалгаджийката  Елена Паришева, за края на кариерата си. Тя настоява Ивелин да приеме предложението за още една година договор със Сочи. Причината е дъщерикта им Емма, която е записана на балет  прочута местна школа и не иска и да чуе за раздяла с преподаватели и приятел. 


Ивелин обаче мечтае да приключи кариерата си в любимия Левски, където няма официален мач за първия тим. Той е готов да жертва заплатата си от близо 60 000 долара на месец в Русия срещу значително по-малка сума на Герена, пише Галерия. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
?!?!?!
преди 6 месеца
0
Да ми звънне, ще му кажа как да стане срещу комисионма обаче ;)
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени