Защо Милко Калайджиев крие, че е дядо на двама внуци? (Вижте момчетата в галерията)

05 Юли 2019, 15:00


Фолк певецът и риалити звезда от „Като две капки вода“ Милко Калайджиев крие двама внуци, научи ексклузивно „Галерия“. Изпълнителят никога не е споменавал, че е дядо на две момчета.

 

Михаил и Никола са наследниците на първородния му син Стефан, за когото Милко също не обича да говори, тъй като е плод на неуспешния му брак с учителката Веселина. По-любима тема са му близнаците Александър и Антонио от красивата му и млада съпруга Маргарита.

 

„Мечтая вече да си имам внучета“, пожела си миналата година Милко Калайджиев навръх абитуриентската вечер на синовете си. С думите си култовият изпълнител жестоко засегнал първородния си син и внуците си. „Срам го е да каже, че е дядо ли или се срамува от мен и децата ми“, възмутил се Стефан Калайджиев пред свои близки.

 

Той е адвокат и работи в компания за агротехника. Със съпругата му Нонка се запознават покрай брат й Цветан Гърбешков, основател на АГРО ТВ, който почина преди 2 години.

 

Стефан поддържа добри отношения както с Милко, така и с втората му съпруга. Има се и с природените си братя, които са с 20-ина години по-млади от него.

 

19-годишните Алекс и Антонио дефакто са чичовци на учениците Михаил и Никола, макар да ги делят само няколко години.

 

Може би именно разликата в годините е причината Милко да не споменава, че отдавна е станал дядо. Още по време на участието му в „Капките“ си пролича притеснението на Калайджиев от възрастта си, която отказа да назове.

 

68-годишният Повелител на пиленцата добре прикрива тази цифра, боядисвайки както косата, така и мустака си. Според негови близки комплексът му произлизал най-вече от възрастовата разлика със съпругата му. Милко не искал да се подиграват, че 20 години по-младата Маргарита е омъжена за „дядка“.

 

Жена му обаче едва ли има от какво да се оплаче. Освен че съпругът й е популярна личност, той носи и стабилни доходи вкъщи. Калайджиев далеч не разчита само на музикалната си кариера. От къщата си гости в свиленградското село Мезек Милко прибирал прилични суми, особено летните месеци. Тези дни тя бе обект на проверки от земеделското министерство и Държавен фонд „Земеделие“ – нарушения не бяха открити.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени