Защо Теди Велинова и д-р Енчев разделиха децата си?

7423
22 Март 2020, 10:00


Д-р Ангел Енчев и Теди Велинова се разделиха миналата година, но се опитват да запазят добри отношения в името на двете си деца Филип и София. След развода пластичният хирург често споделя снимки със сина си, а бившият модел – с дъщеря си. Мнозина се зачудиха защо родителите делят наследниците си по този начин и манекенката най-сетне даде отговор на този въпроса.

Велинова разкри, че Филип и София посещават баща си в Пловдив по график и само през уикендите. Тогава хирургът разплага с повече свободно време за децата си, защото през седмицата има планирани операции, които изискват цялото му внимание.
Често се случвало щерката на доктора, която е само на 3 години, да отказва да пътува, затова само момчето му гостувало. Невръстното момиченце било силно привързано към майка си и не желаело да се отделя от нея за повече от няколко часа, камо ли да преспива на друго място. Налагало се Теди да я убеждава, че е добре да прекарва време и с татко си, а д-р Енчев се опитвал да подкупи малката със скъпи подаръци и така да спечели вниманието й.

Известният пластичен хирург и бившата манекенка така и не дадоха ясен отговор на въпроса защо са решили да се разделят. По думите им имали непреодолими различия в характерите, които довели до разрив в отношенията им. „Нещата не вървяха в последно време и се разделихме, за да е всичко цивилизовано и да не се стига до неприятни последици. Най-важното е децата да растата в здрава обстановка. Родителите им да се уважават и да имат нормални отношения", коментира тогава д-р Енчев пред "Уикенд". Той отрече да има намесен трети човек във връзката.
Според запознати тежките характери и на двамата си казали думата и накрая напрежението помежду им ескалирало. Велинова обичала да налага мнението си, а хирургът не допускал жена да го командва и се стараел да въвежда свой ред в дома си.

Проблемите в общуването си бившите влюбени влачили с години и успявали да ги крият от околните, пред които се правели на перфектното семейство. Говори се, че Теди свикнала да живее охолно благодарение на заможния си мъж и непрекъснато изисквала от него нови и нови луксозни придобивки, скъпи почивки и подаръци. Накрая на Енчев му писнало и той бил човекът, който пръв заговорил за раздяла. На Велинова никак не й се вярвало, че докторът ще я зареже, ала ето че и това се случило. Тя до последно разправяла наляво-надясно, че всичко в семейството е наред и отричала, но когато хирургът публично изплю камъчето, нямаше кого да заблуждават повече.

В името на двете деца Енчев остави на бившата си просторна къща в столичния квартал Симеоново. Освен това плащал и стабилна издръжка, покривал всички разходи по Филип и София. Заради щедростта му Теди се стараела да се държи добре с него и спазвала добрия тон.
Преди месец и половина семейството отново се събра, но само за кратко. Поводът бе третият рожден ден на дъщеря им в началото на февруари. На снимките от партито родителите изглеждаха много сплотени, но дали е така в действителност, остава да гадаем. Велинова сподели, че не е забравила миналото си с д-р Енчев, но се е съсредоточила в настоящето. Не правела големи планове за бъдещето, защото знаела, че животът е непредвидим. В грижите за децата й помагала найната майка, a пластичният хирург ги виждал основно през уикендите.

След раздялата нито Ангел, нито Теди са демонстрирали интимни отношения с други. Пред познати докторът се зарекъл, че ще пази личния си живот в тайна, за да не дразни бившата.
 
Коментара беше докладван, очаквайте администраторите да го прегледат
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Hahaha
преди 11 месеца
-1
Изритаха я,защото е много нахална и вечно мрънкаща,вечно недоволна...И доктора си има вече друго момиче...Няма да търпи тази да му изневерява с разни хлапета....и да си и остави Миникупърчето да го кара,но и това и е много...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Хахаха
преди 11 месеца
0
Той пък все едно беше цвете за мирисане.... Постоянно се чукаше с различни бръмчалки!


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени