Здравко от Биг Брадър върти сам хотела си в Приморско (С Христина по-щастливи от всякога)

2831
17 Юли 2020, 10:42


Първият победител в Биг Брадър - Здравко от Приморско, върти сам хотела си в Приморско, видя HotArena.


До това да полага още по-големи усилия, за да задържи бизнеса си, се стигнало след наложената заради пандемията изолация. През последните седмици той и половинката му Христина са се фокусирали върху помещенията, които отдават под наем и им правят освежителен ремонт. През почивните дни са на плажа в компанията на трите си деца - 2 момичета и 1 момче. 


Със син Здравко се сдоби в края на миналата година. Малчуганът се казва Владимир, а момичетата - Яница и Зорница. Здравко признава, че третото дете е било искано и планувано. "В един мометн каките пораснаха. Започнаха да стават самостоятелни и преценихме, че сега е моментът за едно дете, за което да се радваме с осъзната любов. Не усетихме кога пораснаха момичетата покрай работата и ангажиментите. Сега е нещо изключително", споделя Василев в "На кафе".


Категоричен е, че любовта им с Христина е истинска и не е била ТВ театър. "Като сключихме брак пред цяла България имаше едни хора, които коментираха, че този брак е нетраен и няма да изкара дълго. Никога не сме имали намерения да се разделяме, с третото попълнение в семейството разбихме доста оценки и изказвания", споделя той, пише Телеграф.


Малцина знаят, че му се наложило да замине зад граница, за да закрепи семейните финанси. "Лятото започна, сезонът още не е. Все още е хаос при нас. ", казва той. Той се опитва да гледа от добрата страна на нещата, вярващ в успешното развитие. "Скоро си преглеждах архивите, преди 6 години по това време съм имал над 20 човека служители, общо взето съм давал хляба на 20 семейства. Тази година заради ситуацията дори на мен ми се наложи да работя в чужбина, за да мога да закърпя семейния бюджет. Само от това мога да си извадя изводи. На нас се крепи браншът, не можем да дадем назад и да кажем стоп, трябва да работим с мотивация и да ставаме все по-добри", категоричен е той. 


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени