Здравко от „Ритон“ извади снегорина!

2059
18 Януари 2018, 11:31


Здравко Желязков от "Ритон" извади тежката артилерия, за да се справи със снега в Банкя. Във фейсбук-страницата на дуета бяха качени 2 снимки от операция "Почистване", придружни със закачлив текст с рима: "Когато сняг затрупа Ритонската градина, Здравко шапката нахлупва и пуска снегорина!", пише ПИК.

Екипиран с подходящия срещу ниските температури червен шушляк, Здравко пробива пъртини из градина на семейната къща с моторната машина за почистване на сняг. Съпругът на Катя се принудил да се оборудва със снегорин, тъй като снегопочистващата техника на общината в Банкя рядко се качва до дома им, който е извън курортното градче.

След като преди седмица се върнаха от кратка екскурзия до Ниш, ритонците отново са на работна вълна, издават от екипа им.
Звездното семейство в момента води засилена кореспонденция със завода за винилови плочи в Италия. Там бяха произведени червената плоча "Пътят към твоето сърце" и жълтата "Ритон в ритъма латино", а всеки момент се очакваа към България да поеме пратка и с бялата. Тя се казва "Златен ритон", също като последния албум на дуета, презентиран на юбилея им "40 години музика и любов" през октомври.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени