Здравко от Ритон предложи на Фандъкова и КАТ как да се справят с джигитите в София, след като го глобиха

04 Октомври 2017, 11:36


Здравко от "Ритон" тества новата система на КАТ за събиране на глобите онлайн, която бе въведана наскоро.

Преди дни той получил съобщение, че е санкциониран за превишена скорост. "Превишил съм с малко, с 14 км на участък около Велико Търново с позволени 60 км/ч. Фишът ми беше за 70 лева, платих си го онлайн", призна в "Преди обед" тази сутрин звездата. С дуетната му и житейска половинка Катя са седмични коментатори до петък.

Здравко одобрява новата система и смята, че ще доведе до по-голяма събираемост на глобите. Още повече, че наскоро бяха премахнати и табелите, които указват наличието на камери, които следят за спазването на скоростта.

"70 лева са си 70 лева! Аз самият вече се замислям, когато шофирам и смятам, че и сред останалите шофьори това ще доведе до по-добра дисциплини на пътя. Но превишената скорост е най-малкият проблем", коментира Здравко.

Той отправи и интересно предложение, което според него ще подобри шофирането в София. "Не само камерите и контрола на превишената скорост ще ограничат проблемите на пътя. Основният проблем е липса на възпитание, чувството за бензаказаност на всички джигити, които засичат и от ляво, и от дясно. Чувстват се длъжни да прередят, когато има 3 коли застанали за направо. Това трябва да се контролира. Смятам, че специално в София трябва да се въведат най-високи глоби за неправилно престрояване. От там идва голямото задръстване", смята Здравко.

Между коментарните студиа по Би Ти Ви, с Катя и бенда на "Ритон" ежедневно репетират новите песни, които ще изпълнят на живо на предстоящия юбилея "Музика и любов" на 18 октомври.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Буболинчо
преди 4 години
0
Ритончета-бонбончета, колкото ви наближава срещата с публиката, толкова по-настоятелни и активни ставате в медиите.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени