Зейнеб джитка свободна из Флоренция! (СНИМКИ)

17 Септември 2021, 13:00


Във Флоренция се подвизава Зейнеб Маджурова. Силно впечатлена от града на Леонардо, водещата не спира да обикаля по улиците и да сменя тоалет след тоалет, пише „България Днес“.

 

„Припомних си какво е да бъдеш турист. Посетих клиширани, но удивителни забележителности. Нахраних душата си, защото беше жадна за знания.

 

От години избягвах това, въпреки че съм пътешественик по душа. Приемах го за даденост и всеки път си казвах “ще се върна пак”, мислейки си, че няма пътуване, което да ми се опре. Вярвах, че няма място, което да не мога да посетя и никога не съм допускала, че свободата ми ще бъде ограбена…

 

Днес съм свободна. Надявам се и утре, но вярвам, че скоро всичко ще бъде както преди“, пише с надежда Зейнеб, на която явно й е писнало от ковид мерките.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
“Платена реклама”
преди 9 месеца
-1
Хм, втора статия в рамките на седмица за тая никому неизвестна леличка. Явно я мъчи депресия, че никой не знае коя е и си плаща (дъртият и мазен приятел плаща де) статии за нея. Този сайт трябва да слага надписи “платена реклама” на такива статии, че да се знае.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени