Зейнеб крие дъщеря си, тресе я страх от уроки

2137
28 Юни 2020, 14:01


Зейнеб Маджурова пази бебето си от уроки, подобно на приятелката си Никол Станкулова. Бившата репортерка на Гала роди преди година и половина, но само най-близките й хора са виждали дъщеря й Мириам. Блондинката никога не е показвала детето заради страх от уроки и съображения за сигурност.

Много популярни личности споделят своето ежедневие и това на наследницити си в социалните мрежи. Такива са например семейство Петканови, които не пропускат да щракат сина си Габриел във всякави ситуации и дори му направиха профил в инстаграм. Други като Никол Станкулова, Светлана Гущерова и Зейнеб не са съгласни да показват децата си.
Близки до Маджурова твърдят, че тя открай време вярвала в уроки, „лоши очи” и други подобни суеверия. Това е една от причините да крие щерка си. Другата е свързана с бащата Стоян Балевски, който е милионерски наследник и не иска личният му живот да се превръща в риалити шоу.

Говори се, че Зейнеб и дългогодишният й партньор са сключи брак още по време на бременността й. Сватбата била в тесен семеен кръг и без излишна показност. Мечтите на Маджурова за пищна церемония така и не се осъществили.
Името Мириам, което младите родители избраха за дъщеря си, е разновидност на традиционото Мария, има еврейски произход и означава „любима, желана”. Тя дълго се колебаела как точно да кръсти момиченцето и накрая избрала нещо нетипично, но благозвучно и запомнящо се.

Че е бременна, блондинката разкри в предаването „На кафе”, където работеше като репортерка. Тя излезе в майчинство и не възнамерява скоро да се връща в телевизията. Маджурова е решена да се посвети на детето си, защото в първите години от развитието му близостта с майката е много важна. Бебето се появи на бял свят без усложнения с впечатляващи мерки – над 4 килограма. Заради размерите му се наложило Зейнеб да се подложи на секцио. Тя се похвали, че до седмия месец почти не й личало, че е бременна, но въпреки това момиченцето се оказало тежко и голямо.
Докато плодът растял в утробата на блондинката, тя не се отказала от активния начин на живот. Ежедневно се разхождала на чист въздух, а в деня преди раждането била в планината с мъжа си Стоян. Изминала повече от 8 километра, но не се почувствала уморена, а дори по-енергична. Зейнеб до последно избягваше публични прояви и не говореше за деликатното положение, в което се намира. Само близките й знаели, че очаква дете, защото вярвала, че този момент е интимен и искала да го запази само за себе си.

Щом разбрала, че е бременна, Зейнеб се обадила първо на родителите си, а после доверила и на Гала, която е сред най-добрите й приятелки. Плевенчанката искрено се зарадвала на новината и като майка дала някои съвети. Тъй като в началото Маджурова страдала от неразположения като гадене и повръщане, водещата я убедила да си вземе дълга почивка, пише Уикенд.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Тя
Преди 1 година
0
Тя трябва да се крие, че доста грозна!p
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
хаха
Преди 1 година
-1
Тая и оная Станкулова ако си мислят, че някой се интересува от техните деца, че ги крият са в дълбока грешка.Хората си имат деца и си се интересуват от тях, никой не го интересуват вашите.Ако си мислят, че са много специални и загадъчни са в голяма заблуда.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Надя
Преди 1 година
-1
Всяка появила се случайно по телевизията да прочете нещо си я обзема мания за величие!! Зейнеб в Англия ,а и в други кралства се раждат бебета. Не ги крият,показват ги. Хората се радват,благославят! Твойто дете да е живо и зраво е като дузина други! Не е принц или принцеса,че да искаме да го видим. Ти си влязла в роля и си играй...няма лошо!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
:)))
Преди 1 година
-1
Тази само я тресе страх да не я зареже милионерския син балък който и направи дете.Станкулова също.Те и само с това са популярни.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени