Зетят на Радев оцелял като по чудо след тежка катастрофа

24 Март 2022, 16:00


Зетят на Румен Радев Йоан Георгиев, който от няколко месеца има любовен романс с президентската щерка Дарина, разкри, че е претърпял тежка катастрофа, узна HotArena.


Той се разминал без сериозни травми единствено заради добрата си екипировка. Младежът, който е професионален разли състезател по мотоциклетизъм, катастрофирал на писта в Гърция със скорост от 200 км в час и останал жив като по чудо. За случая разказа самият той пред последователи в социалните мрежи. 


Двамата с Дарина отскоро не крият любовта си и засвидетелстват чувствата си един към друг в социалните мрежи.

Йоан и Дарина са неразделни, а тя напълно го подкрепя в екстремната му професия. Той е сред най-младите надежди на пистата и се състезава под номер 69 в клас F1000. Често печели купи от ралита на национално и международно ниво, а през последния състезателен сезон любимата му лично имала шанса да го види на почетната шампионска стълбичка.

Георгиев е увлечен и по други спортове и споделя, че се занимава още с бокс и плуване. В интервю той описва себе си като: „Упорит и директен. Мразя бездействието и постоянно се стремя да надграждам качества и умения. За мен всичко в живота е състезание, а там времето е много ценно и затова се опитвам да го използвам максимално. Никога не се отказвам“. Мотористът допълва още, че зад успехите му стоят най-вече екипът му, но и „човекът до мен, който ме подкрепя и ми търпи дивотиите“, визирайки президентската щерка Дарина. От своя страна той също ѝ засвидетелства подкрепата си, като присъства на театралните ѝ премиери на сцената на НАТФИЗ, последната от които бе на 5 февруари, когато Дарина и класът ѝ играха за пръв път пред публиката постановката „Гласовете на Чернобил“. Щерката на Радев е студентка втори курс в академията, но измежду репетициите очевидно ѝ остава време и за личен живот, пише Ретро. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени