Зетят на Слави на косъм от смъртта

08 Септември 2022, 17:00


Мъжът на сестра му Петя едва оцелял след тежка пневмония

Съпругът на сестрата на Слави Трифонов наскоро се разминал с фатален край заради тежка пневмония, пише Ретро. По ирония на съдбата Владимир Трифонов всъщност е лекар пулмолог, но точно белодробно заболяване станало причина самият той да бъде пациент на болница. 

От дълги години мъжът на сестрата на Слави работи в родния си Плевен, където с каката на Дългия  - Петя, живеят в луксозно жилище. За многогодишната си лекарска практика пациентите му нямат спомен Владимир някога да е отсъствал, освен по време на отпуските си. Но заради тежкото си заболяване, покрай което се стопил почти наполовина, не ходел на работа и не преглеждал в продължение на месеци.

Зетят на Трифонов е сред доверените му хора. Не е тайна, че Дългия е изключително близък с 6 години по-голямата си сестра и нейното семейство. На Владимир той се доверявал и за някои от здравословните си проблеми, които в последно време се обострили сериозно и са причина лидерът на ИТН да се укрива в строго охранявания си палат на 5 етажа в „Бояна“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени