Златка и Благо грейнаха на торта

https://hotarena.net/lubopitno/zlatka-i-blago-greinaha-na-torta HotArena.net
Златка и Благо грейнаха на торта

Русата Златка и Благой Георгиев изгряха на огромна торта. Лакомството е с размерите на двигател с трабант и от едната страна е изрисуван Джизъса във футболен екип и ритащ топка, а от другата–Русата Златка по къси гащета и с тенис ракета в ръка, видя HotArena.


В горната част на тортата от захар са изработени няколко украси–тенис топка, футболна топка и бяла тениска.


Тортата е посветена на откриването на спортната академия, която Благо Георгиев стартира това лято. Той ще приема деца и младежи между 6 и 15 години, като школата ще работи целогодишно, а всеки месец тук ще идват известни спортисти, които да изнасят звездни лекции, пише „България днес”.


„Това е един амбициозен проект, който има за цел да извлече най-доброто от малките таланти на страната ни и да ги подготвим за голяма футболна кариера.



В академията от голямо значение ще бъде тристранната комуникация–деца, треньори и учители”, казва още Благой.

8 Коментара

George1

преди 3 години

Две лигави и много прости кифли.

Коментирай

hoi

преди 3 години

Тая не играе тенис, а "пенис"... Почти същото е, но с различна "ракета и топки".

Коментирай

:)))

преди 3 години

С други думи ''спортна''чалготека.

Коментирай

Хаха

преди 3 години

Защо въпросния господин си мисли, че правенето на деца /4признати,да са живи и здрави/е като възпитанието и обучението им?!

Коментирай

:)))

преди 3 години

Точно ...

Коментирай

122

преди 3 години

Зъбара да отиде на психиатър! Тая до него, да си бръкнеш в тъпия мозък!

Коментирай

ама

преди 3 години

Гръмно име-академия,на "великия" пишман чалгаритнитопковец.Ще ги учи да се рисуват като селски нужници,да се гелосват като арабели и да въртят гюбеци.На футбол няма да ги научи защото той самия е посредствен футбалерко.

Коментирай

Надя

преди 3 години

Надявам се,родителите са умни и няма да си запишат децата в тази пародия/акадамия хахаха/ Благой аутсайдера и Златка тениската/не тенесистка,защото не знае как се държи тенис ракетата/ ще вземат парите и чаоооо!!! Некадърни наглетци!! Торта с техните фалшиви ,деквалифицирани физиономии!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.