Златка натиска Карен за второ

20 Ноември 2023, 10:00


Плеймейтка готова да роди отново

Легендарната плеймейтка Златка Райкова натиска мъжа си за още едно дете. Блондинката мечтае за голямо семейство. „Към 40 може, не съм се предала“, сподели силиконката за потенциално трето отроче.

Златито е в огромна еуфория от това, че е мама. Още няма и година след раждането на втория си син - Карен, и вече мисли за още едно, пише България Днес.

Семейство Хачатрян в момента е в своя златен период. Вероятно за това майката е въодушевена за още едно попълнение във фамилията. В дома преобладават представителите на силния пол и единствената дама в него копнее за дъщеричка за женска солидарност. Златка дори вижда своята роля на майка като призвание. Това се разбира от новата й татуировка, символизиращо майчинството - две рози, като едната е по-голяма и „прегръща“ по-малката и отдолу с надпис „мама“. Златка иска да увековечи своята почит към майка си, но също и да си припомня, че и тя вече е горд родител. Любопитен фен попита Мис Плеймейт дали й е олекнало, че не се занимава с чужди деца, имайки предвид доведените деца на бившия си съпруг Благо Джизъса. „Не мога да кажа подобно нещо за деца, защото и аз някъде съм била чуждо дете“, отговори с възмущение русата Златка. Не е тайна, че тя е имала трудно детство и не би посмяла да има лошо отношение към деца, било то чужди или свои.

„Грозно е. Не, не ми е тежало това“, отсече тя. Плеймейтката също разкри, че заедно с цялата банда ще направят пътешествие до Тайланд. Екзотичната дестинация е привлякла окото на сексбомата със своите вълшебни плажове - локация, идеална за да си покаже силикона и да направи секси фотосесия. Пазарджишката хубавица съчетава работата с времето за семейството и смята, че нейните синчета ще си прекарат весело.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
БРИЧКА . ком
преди седмица
-1
ЗЛАТКЕ ЗАЩО ДАДЕ НА ФИЛИП ДЕТО Е БРИЧКА.КОМ ДА ТЕ ЕБЕ В ОСТРОВА НА ИЗКУШЕНИЕТО? НЕ ТЕ ЛИ БЕШЕ СРАМ РОДИТЕЛИТЕ ТИ ДА ТЕ ЧУЯТ И ВИДЯТ КАК ПЪШКАШ ЧЕ ТЕ ЕБАТ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА? А С ДОРА МЕСАРОШ НАЛИ БЯХТЕ ЛЕСБИЙКИ УЖ ЕДНО ВРЕМЕ? КАКВО СТАНА ОТКАЗА ЛИ СЕ ОТ СЕКСА С ЖЕНИ?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
кй
преди седмица
-1
Той Карен е добро момче но на всеки ще му писне да го командва някаква леля с големи цици. И той като Валентинов и Георгиев ше я зареже. Много се зъби на мъжете и не се държи уважително с тях. Иска да доминира ама циците омръзват мамо Златке
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Тц
преди седмица
-3
Ужас, каква селянка с огромни протези в рипсено рокле за вкъщи.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени