Златка Райкова и Благо Георгиев фенове на Галена

https://hotarena.net/lubopitno/zlatka-raikova-i-blago-georgiev-fenove-na-galena HotArena.net
Златка Райкова и Благо Георгиев фенове на Галена
Най-коментираната светска двойка - Златка Райкова и Благой Георгиев, се оказаха големи почитатели на фолкпевицата Галена, видя наш репортер.

Галена пък не спря цяла вечер да отправя лични поздрави към ВИП гостите в Club Eleven, а шегите й бяха бурно аплодирани. Галена прикани Злати да изпее с нея една песен в дует, но Благо не издържа и също хвана микрофона да пее един от вечните кючеци.\"Гелям даде\" зазвуча в дискотеката с гласа на футболиста, който видимо се забавляваше. Галена пък не спря да цяла вечер на натъртва и да благодари на Георгиев, че е пуснал жена си на дискотека. Това породи известни съмнения сред останалите хора, че вероятно Благо спира Златka от среднощни изяви.

Пайнерката не пропусна възможността и да попита къде е малкият им син, кой го гледа и кърми. \"Няма проблем, мога аз да отида и да го накърмя\", пошегува се изпълнителката на \"Ламборгини\". И допълни: \"Ще му изпея две-три песни, ще се гледаме\".

Тя за пореден път доказа, че няма конкуренция сред колежките си. Накара всички да се отпуснат и да се забавляват от сърце и отново пя в пъти повече от времетраенето на изявите на нейните колежки. Печели публиката и с пеенето на живо. Прави го дори когато е болна и не звучи идеално. \"Уважавам публиката си и затова пея на живо\", споделя тя.

8 Коментара

Рони

преди 4 години

Няма да са фенове на оперна певица.Галфони галфонка харесват.

Коментирай

Топ

преди 4 години

Галена е номер едно в попфолка.Знае как да забавлява публиката и наистина се раздава на макс.С Камелия си приличат в това отношение,но тя е от по-старата генерация.

Коментирай

Загубена жена

преди 4 години

Тая Златка в каква ситуация се насади - детето ли да гледа,мъжа й ли да го пази,мале мале.Много й трябваше да се вкарва в такъв филм.

Коментирай

Една

преди 4 години

Какво му харесват толкова на Джизъса.На мен ми е адски противен и мазен. Гледах наскоро и новия му бранд-пълна скръб.Не знам кой би си купил подобни измислени дрехи с кръстове,освен някой махленски дис гъзар.

Коментирай

Фифи

преди 4 години

Тази селянка как се е докарала с коя талия костюмчето кърти и черния молив на устните от зората на циганията

Коментирай

е

преди 4 години

Галена е машина! Неуморна!

Коментирай

Хахахха

преди 4 години

Ти пък си голяма гражданка хаха! Аре, марш!

Коментирай

Kaka Ginka

преди 4 години

ami... nali znaesh pogovorkata- kakvoto sam si go napravish, nikoi ne moje da ti go napravi. hihihihi

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.