Златка Райкова печели на ден по 10 бона, Джизъса лежи на неин гръб

https://hotarena.net/laifstail/zlatka-raikova-pecheli-na-den-po-10-bona-djizasa-leji-na-nein-grab HotArena.net
Златка Райкова печели на ден по 10 бона, Джизъса лежи на неин гръб
Златка Райкова се превърна от златотърсачка в истинско работещо момиче. Блондинката се е отдала на модния си бизнес и шие анцузи, които се харчат като топъл хляб. Звучи невероятно, но от търговията си с парцалките блондинката прави зашеметяващи печалби в рамките на стотици хиляди лева месечно!

„Уикенд“  научи, че плеймейтката има по поне 70 поръчки на ден, а цената на комплектите е 129 лв. Това прави по почти 10 бона приходи само за ден, или между 250 и 300 бона за 30 дни. Разбира се, от тези пари трябва да се приспаднат разходите на Златка за платове, заплати и режийни, но те със сигурност не са крупна сума и едва ли надхвърлят 100 000 лева. Чистата печалба доближава 200 бона!

Райкова не плаща за реклами, нито за рекламни лица, защото сама промотира дрехите си в социалните мрежи. Така тя си спестява не малко пари, а печели от легален бизнес и не разчита на издръжката на заможни чичковци. Според източниците ни, пазарджиклийката издържа семейството и печели значително повече от мъжа си Благой Георгиев – Джизъса, който прекрати спорната си кариера, а сега развива детска футболна школа, но определено не изкарва колкото блондинката и нейният онлайн магазин за дрехи.

Припомняме, че в началото на 2019-та Джизъса стопанисваше нapгилe бap, който обаче бързо фaлиpa, едва след няколко месеца. Според запознати, ексфутболистът загубил над 200 бона покрай неразумното си начинание. След това Благой също пусна своя марка дрехи, които обаче не се радват на особен интерес. Заради логото му BG7 мнозина го упрекнаха, че копира звездата на световния футбол Кристиано Роналдо, който държи марката CR7. Според Джизъса обаче той използвал съкращението от преди 10-15 години, а 7 било любимото му число. „Не искам да ме сравняват нито с Роналдо, нито с никой\", отсече тогава Благо, който днес разчита на приходите на любимата си блондика.

Самата Златка не се чувствала зле от факта, че носи повече пари в семейната хазна, а дори напротив, била горда, че печели суми, които дори не е сънувала да изкарва с честен труд. Около Коледа красавицата дори е надминала 300 000 лева оборот, заради масовото пазаруване и затворени молове. Отделен е въпросът дали изкусителката декларира приходите си пред НАП и кави налози реално плаща. 

16 Коментара

hhhhhhhh

преди 3 години

Да, да. Прави Златка 100-200 бона месечно чисти. Иска ѝ се. Тя с гъза си не правеше толкоз, па с парцали ще прави. МеГЪЗ 2. Няма оттърване от всичкия тоя боклук.

Коментирай

Ххххх

преди 3 години

Да бе прави.Кой луд ще купува тия боклуци и то на такива завишени цени.На мен и тя и курвенския и мъж са ми толкова противни, че и 5 лева не бих дала да им купя боклуците .А и като гледам на много други хора не са симпатични.Точно като смешницата Мегз -големия стандарт големите изгъзици и накрая си затвори скапания бутик.

Коментирай

Фигаро

преди 3 години

Искаме да видим директен сблъсък на модните титани на България. Искаме моден батъл между Златка с нейните златни парзалки, с Каканаша и нейните каканаши и с адвокат Гущерова с нейните найлонови гущеризони! Като голям фен ще стискам палци за Каканаша. У нас всички носят памучени каланашки!

Коментирай

Абе

преди 3 години

Малко преувеличавате с цифрите, обаче е вярно, че дрехите й се купуват много. И не са лоши, сравнени с други "дизайнерки".. Хохо

Коментирай

123

преди 3 години

Или т. Н журналист да се запознае с особеностите на бранша, в това число и с търсенето, или да престане да пише глупости, иначе изпростява.

Коментирай

ами

преди 3 години

Хаха, Фигаро ::)))

Коментирай

ха ха Хо

преди 3 години

Абсолютни измишльотини.

Коментирай

Fifi

преди 3 години

Престанете да ни занимавате с тази пазарджишка курва,само като я видя какви тикове има и ми се повръща от нея

Коментирай

Джизъс

преди 3 години

Ха-ха, тая ще е родната Коко Шанел! Никой не може да ги гледа, анцузи ще им купува за по 100 лв. По скоро някъде с друго да заработва, но пък много като нея се навъдиха... а смешния кон съм сигурен, че не бара работа!

Коментирай

С

преди 3 години

Перат пари на някой нарко бос, затова и цените са изкуствено завишени. Кой нормален ще купи комплект на Златка за 130 лв?! За тези пари ще купиш Адидас.

Коментирай

Антония

преди 3 години

А, бе, вие имате ли представа колко хора и с какви ресурси трябва да работят, за да има по 70 поръчки (различни) изпълнени на ден? Еми, малко математика до 4. клас не е излишна...

Коментирай

Ммззз

преди 3 години

Ей много злоба и завист.Не коментирам цифлите.Коментирам коментарите.Когато коментирате така ,въобще не се замислям за нея ,а за вас какви лоши хара сте.Общо взето се получава вместо Ефект -Дефект.Вместо да оплюете нея всеки чел оплюва вас.Ама нали сте освен Завистливи и Прости,няма как да го разберете.

Коментирай

Фигаро

преди 3 години

Къде видя тази злоба? Хората се кефят, че Златито печели, изхранва футболния джиизъс и дава работа на няколко човека. Това е прекрасна новина. Аз искам само да видя модна битка между гигантите Каканашева, Гущерова и Златка Р. Конкуренцията подобрява и подмладява.

Коментирай

Zlatka e PATKA

преди 3 години

ZLATKA SI NAMERI MAISTORA. UJ ISKASHE DRUGITE DA IA IZDARJAT, A NAKRAIA POPADNA NA MAJ, KOGOTO TIA IZDARJA. TAKA I SE PADA. TAIA ZLATKA NE BILA ZLATKA, AMI E PATKA. SEGA S TOVA DETE TSIAL JIVOT SHTE IZDARJA BLAGOI-KURVARA, KOITO SHTE I IZNEVERIAVA EJECHASNO. A AKO NE GO IZDARJA, SHTE OSTANE SAMOTNA MAIKA - KATO DRUGITE DVE JENI PREDI NEIA, KOITO BLAGOI GI ZAEBA DA SI GLEDAT SAMI DETSATA. BLAGOI E KATO TSIGANITE (TOI E TSIGANIN) - PRAVI DETSA I BEGA.

Коментирай

Аз

преди 3 години

Като гледам минусите на коментара ти, става ясно колко хора споделят мнението ти..., т.е. никой (имаш 0 плюса), което значи, че е по-добре да не си вреш носа там, където не ти е работата (т.е. не разбираш явно). Щото вместо изказването ти да е много оригинално (ефектно), става точно обратното. Така е, когато се изказваш не на място. А пък това, че обиждаш хората на лоши, завистливи и прости, без да ги познаваш, всъщност разкрива колко си "добър"/"добра" и прост/а ти. И тук се коментира написаното в статиите, няма нужда да има коментатор на коментаторите!

Коментирай

Лулу

преди 3 години

ахахахха...топ коментар!!! Абсолютно точно казано...ама и аз имам чувстовото,че нарочно ни ги навират всеки ден...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.