Злобни комшии пречат на Васил Найденов да се нанесе в новото си жилище

11 Март 2021, 14:00


От месеци насам комшии на Васко Кеца пускат жалби срещу него в Столична община и други институции, за да възпрепятстват прословутия му ремонт и да му попречат да заживее в обновеното си жилище, узна HotArena.


"Имам страхотни проблеми с едни мои съседи, които непрекъснато се оплакват от мен на най-високи инстанции, защото аз се разширих, купувайки съседен апартамент", споделя Кеца. Преди време той придоби всички жилища на етажа в сградата, в която живее от над 35 години. Кооперацията е на крачка от НДК. Апартаментът му е наследствен, а постепенно той се спазари и за съседното жилище, тъй като искаше да живее по-просторно. Изпълнителят преди време поискал разрешение от общината, за да обедини апартаментите, като махне стени. Получил го и реално ремонтът му бил съвсем законен. 


Това обаче не се понравило на съседите му, които се уплашили, че сградата може да падне и започнали да протестират, пускайки жалби срещу певеца. По неговите думи, музиката компенсира много от неприятните неща, които му се случват. "Винаги в природата има баланс - едното се замества с другото", разсъждава Кеца. Ремонтът на огромното му жилище се проточи вече няколко години. Причината не са само мръсните номера на комшиите, но и неговата пословична претенциозност. 


Васил няколко пъти сменял бригадата с майстори, защото не бил доволен от труда им, а и беснеел, че правели повече щети, вместо да строят. Накрая решил да прави довършителните дейности сам, защото му втръснало да дава пари на вятъра и да не харесва свършеното, пише Ретро. 


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени