Зловеща прокоба витае около Мария Бакалова заради „Царичина“ (Снимки)

02 Септември 2022, 12:01


"Царичина не бива да се пипа! Всеки, който го направи, ще бъде настигнат от проклятие. Затова Мария Бакалова да се пази."

Това предупреди експерт по паранормалните явления пред "България Днес. Той е сътрудник на най-големия сайт Portal2, специализиран в разгадаването на мистерии, загадки и конспирации "по света и у нас".

Наскоро се разбра, че бургаското момиче в Холивуд и нейният съдружник - актьорът Юлиан Костов, са продуценти на "мистичен детектив". Самата Бакалова участва като актриса, а мястото на заснемане е Царичина. По думите на БГ звездата в Меката на киното сюжетът се върти около кацане на НЛО в костинбродското село. През годините на прехода то се покри с мистична слава. В самото начало на 90-те военни прокопаха там "тунел към други измерения". Сега от изкопа няма и следа. Той е засипан, отгоре е прораснала трева, а нечия ръка е боднала и табела с надпис: "Тук беше дупката".

 

Главната контактьорка на Царичина Елисавета Логинова

Главната контактьорка на Царичина Елисавета Логинова

 

Експерт номер едно и досега по "ямата в Царичина", както я нарече народът, е екстрасенсът Елисавета Логинова. Тя е включена в екипа, ръководен тогава от самия Генщаб на българската армия. По това време негов шеф е ген. Радню Минчев. Съпругът на контактьорката с инопланетяните - Илия Логинов, е армейски офицер. Напуска рано този свят, а колеги на съпругата му смятат и досега, че копането в Царичина е ускорило неговия край. Освен Логинова към екипа е била привлечена и начинаещата, но много перспективна според експерти по НЛО екстрасенс Марина Наплатанова. Тя е дъщеря на полк. Делчо Наплатанов, дългогодишен кадър на Министерството на отбраната.

 

Военни копаят

Военни копаят "тунела към други измерения"

 

Предупреждението на днешните БГ контактьори към Мария Бакалова е потвърдено и от много жители на Царичина. През годините, разказват те, по нощите над дупката виждали да трептят странни светлини. Кучетата в селото започвали да лаят, случвали се и необясними от гледна точка на здравия разум инциденти. Хората от Царичина се опасяват, че мястото може да започне да привлича като магнит любители на мистиката. Затова те се радват, че "тунелът" е засипан. Били съгласни отгоре да се излее и бетонна плоча за още по-голяма сигурност.

Известни наши есктрасенси също се вайкат, че раздвижването около Царичина може да отвори "кутията на Пандора" и оттам да плъзнат опасности от извънземен характер. "Присъствието на толкова много хора, шумовете, активното движение, ритуалите, макар и само на лента, са в състояние да активизират силите от други светове", алармират те.

Една от първите специалистки по всичко, свързано с"тунела" в костинбродското село, е столичната журналистка Анна Зографова. Тя първа в България се сдобива с видеоакасета със запис на "разговорите" на Марина Наплатанова с "космическия разум" край Царичина. По-късно младата жена, разкрива Зографова, пада от висок етаж на блока си. Официалната версия е самоубийство, но тя продължава да се оспорва от много екстрасенси. Самият полк. Наплатанов, бащата на Марина, скоро след нея също напуска този свят. Офицерът е открит мъртъв край старата естакада към аерогара София, научи "България Днес". Какво е причинило фаталния край, остава загадка и до наши дни.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Гош
преди 9 месеца
-3
Както обикновено става, ще дойдат(братушките) ще разкопаят дупката наново, ще натоварят на камиони всичко което намерят ще се скарат на всички да мълчат или ще им дадат да си поиграят с Новичок и ще замъкнат всичко в кочината, белким намерят нещо с което да превземат цялата земя.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени