Зрението на Слави се влоши

13 Юли 2013, 15:30


Зрението на Слави Трифонов отново се влоши. Шоуменът вече се чуди как да разреди участията в собственото си шоу, защото прожекторите в студиото унищожават очите му, разбра HotArena.net.


Напоследък Слави дава все по-голяма възможност на своите сценаристи да се изявяват и като водещи. Но не защото иска да им даде шанс да станат популярни, а по лични подбуди.


Дългият често отсъства от ефир, без да даде обяснение за изчезванията си. Запознати обаче коментират, че причината е влошаващото му се зрение.


Ако иска да запази очите си, най-добре е Дългия въобще да не застава пред камерите, коментират запознати. Съветът на лекарите е бил да ограничи всякакъв достъп до ярка светлина.


Заради работата си обаче Слави е готов на всякакви жертви. В крайна сметка обаче открил компромисен вариант - води шоуто си, но не всеки ден.


Телевизионните прожектори са отнемали зрението и на други звезди преди Слави Трифонов. Легендарният Чичко Филипов например вижда най-много на разстояние 2 метра, а всичко, което е по-далече, му е като в гъста мъгла.


Същият е проблемът и на актьора Джоко Росич. При тях е разрушена ретината, а проблемът на Трифонов е очният нерв, но и в двата случая светлината от прожекторите може да бъде фатална.


От екипа на Слави се оплакват, че заради проблемите на Дългия и на тях им се налага да правят жертви. Слави не позволява да включват светлините и ги кара да стоят на тъмно до последната минута преди старта на снимките, пише „Всеки ден“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени