Зрители пращат репортерката Цеца Алексова на логопед

08 Август 2021, 19:00


Кореспондентът на Нова телевизия в Бургас Цеца Алексова къса нервите на редовните зрители с превзетата си дикция и честите „ъкания“ след всяка произнесена дума.

Наблюдателни  зрители на емисиите новини изливат недоволството си в социалните мрежи и искат Цеца да бъде изпратена от ръководството на телевизията на логопед, който да коригира артикулацията й. Особено дразнещо било, когато напористата бургаска журналистка се появява болна в ефир през зимните месеци. Цеца била на работното си място със зачервен нос, хремава и с кашлица и дори подсмърчала докато отразява поредното събитие.

Преди да изгрее в ефира на Нова телевизия, Цеца била програмен директор и водещ журналист във фалиралата вече бургаска „ТВ Микс“. Преди 5 години съдия изпълнител описал цялото имущество на медията заради натрупани дългове към „Юробанк“, а екипът бил изпратен на трудовата борса. Цеца се уреди с малка роля в сериала „Пътят на честта“, който се завръща с нов сезон по Нова телевизия. В първия сезон на драматичната поредица, снимана в Царево, Алексова влезе в ролята на репортерка. Цеца игра себе си и направи репортаж на живо от мястото на убийството на местен рибар.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени