Зуека пръска по 40 бона на година за дъщеря си (Девина учи в един от най-престижните университети в света)

915
19 Юни 2020, 16:00


Васил Василев-Зуека едва смогва да издържа дъщеря си, жалят го негови колеги, узна HotArena.


Заблуда е, че комикът тъне в разкош, въпреки, че на пръв поглед изглежда така. Актьорът има висока заплата при Маги Халваджиян, но тя трудно стига, за да покрие всичките му разходи. Най-голямо пери в семейния бюджет е образованието на дъщеря му. 20-годишната Девина е плод на дългогодишната връзка на Зуека с актрисата Нина Димитрова, с която той се раздели заради любовта си с колежката Ани. 


Тогава Девина беше на 12 и трудно понесе решението на баща си да заживее с друга жена. За да спечели отново уважението й, актьорът се нагърби с не леката задача да плаща образованието й. Девина завърши едно от най-скъпите частни училища в София - Международна гимназия "Златарски", а от две години учи драма в лондонския университет "Куин Мери". 


Той е сред петте най-елитни учебни заведения на Острова, а таксата за обучение варира от 9000 до 18 000 лири годишно. Което означава, че ако Зуека и дъщеря му са избрали най-високата тарифа, той се бърка за 40 000 лева на година. Като се добавят и джобните, от които има нужда всеки млад човек, издръжката на студентката става космическа. "Всеки лев лети към Лондон", споделиха пред Галерия негови приятели. Месечно Девина излиза на татко си най-малко 3 бона. Самата тя прекрасно осъзнава колко трудно е на баща й, още повече, че той има и малък син, за който да се грижи. Надеждите й са, че университетът може да вземе решение да намали таксите тази година.


В момента сред студентите върви петиция за съкращаване на огромните суми заради ситуацията с коронавируса. Възпитаниците на Куин Мери смятат, че учебното заведение не е изпълнило голяма част от академичните си функции, след като заради карантината студентите си останаха по къщите. Петицията е подписана и от Девина. Ако това не се случи обаче, Зуека ще трябва да се бръкне сериозно, още повече, че в момента Девина не работи. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Дидо
преди 2 седмици
-1
Докато малоумници гледат брадясалите скечове на този клоун,той ще се бърка в джобовете си да вади четиридесет хиляди на месец, които да пръска по девойката.Дали тя ще оправдае хилядите левове,той ще разбере ако иска.Най лесно се манипулира ниско културна публика.Тя блее,а "артистите" си пълнят банковите сметки.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
РМ
преди 2 седмици
0
Всички граждани на ЕС учат в Англия със заем от държавата Англия,който покрива таксите. Септември ще бъде последният прием по тези правила. След завършване, ако годишният доход е по-малък от определена сума, то заема не се връща. Ето защо толкова много учат в Англия и като се върнат в България почти никой не достига този доход и заем не се връща. А който остане в Англия изплаща заема 30 години. Имаше такава статия за Дивна в Блиц ,когато я приеха преди 2 години и тя я опроверга и каза,че е със заем. Те хората да не са луди да плащат такси, след като имат възможност за заем,който може и да не се върне. А да видим догодина ще учат ли толкова много в Англия? Ще бъде като едно време, само тези,които могат да си позволят големите такси.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
......па
преди 2 седмици
0
Колегите му като са толкова клюкарски загрижени да вземат да го спонсорират.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени