Зуека се поболя в Испания

31 Декември 2021, 15:00


Безгрижният живот на емигриралия в Барселона актьор Васил Василев-Зуека бързо е приключил. Само няколко месеца след като комикът събра багажа и се премести да живее в топлата Испания с втората си жена Ани и техния син Стефан, са го застигнали здравословни проблеми, писа Ретро.

Бившият екранен партньор на Рачков хукнал по лекари заради зверски болки в гърба. Той ги отключил покрай новата си работа – амплоато на художник. Зуека рисувал от сутрин до вечер, а висенето пред статива му докарало изкривявания и болки. На този етап картините са единственото, с което актьорът се издържа. Той продава творбите си в интернет пространството, а някои от картините му гонят и надминават по цени дори тези на Дечко Узунов.

Междувременно господарят на ефира срещна конкуренция и в лицето на собствената си дъщеря Девина от първия му брак с актрисата Нина Димитрова. Девойката също показа, че действа умело с четките, и пусна за продан няколко свои шедьовъра, коментирайки, че всъщност тя е по-талантлива от баща си. В ефира на БНТ наследничката на Зуека се присмя на новото увлечение на татко си, като сподели, че никога досега не го е виждала да рисува, а като по-млад единственото, което творял върху белия лист, били драсканици.

Очевидно обаче критиките на познати и непознати не са в състояние да прекършат музата на Зуека. Той съвсем се е отказал и от актьорлъка, след като неговият партньор в съвместното им представление „Ние, българите“ Васил Априлов също решил да емигрира. Доскоро те репетираха основно онлайн и имаха представления в големи европейски столици с българска общност там. Вдъхновен от примера на приятели си, Априлов също взел решение да стегне куфарите и да замине при децата си в Италия, за да води по-спокоен живот.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Антония
преди 3 седмици
-2
Васил Априлов, Влади Априлов.... Как ги пишете тия статии...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
hm
преди 3 седмици
-5
Бързо, бързо ще кацне в България, за да го лекуват нашите лекари.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Big Dick
преди 3 седмици
-6
ще се върне като подрискан.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мартин
преди 3 седмици
-3
Зуйче, като си решил да угаждаш на трътлестата съпруга, така ще е! Какво ти беше в България? Работата ти работа, уважаван от зрителите... Сега се измъчвай за България.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени