Звезден Великден: Благо събра децата си, д-р Енчев прибра Теди Велинова

https://hotarena.net/pod-pricel/zvezden-velikden-blago-sabra-decata-si-d-r-enchev-pribra-tedi-velinova HotArena.net
Звезден Великден: Благо събра децата си, д-р Енчев прибра Теди Велинова

Многодетният татко Благой Георгиев събра 3 от 4-те си деца за Великден, а нашумелият д-р Енчев отпразнува Възкресение Христово в компанията на бившата си съпруга Теди Велинова

По традиция родните звезди се похвалиха как са посрещнали празника в социалните мрежи и не пропуснаха да се похвалят с яйцата и козунаците си.

Джизъса изкара празника с наследниците си от гимнастичката Христина Витанова и плейметката Златка Райкова. С четвъртото си дете – Елай, футболистът не комуникира, откакто се разведе с майка му – рускинята Есмер. Това е първият път, в който Благой се показва, след като стана ясно, че се е разделил с поредната си изгора – Златка Райкова.

Заедно с двете си деца посрещнаха празника д-р Енчев и манекенката Теди Велинова, които от няколко години са разделени, писа Телеграф.

За първи път пред света показа сина си и рапърът Уош МС. Преди две седмици Стефан сподели, че двамата с любимата му Поля са станали родители, а малкият наследник е кръстен на дядо си Иван Иванов.

Почивка сред природата предпочете актрисата Неда Спасова. Тя не разкри точно къде се намира, но качи своя снимка от планината.

Плеймейтката Николета Лозанова и любимите й хора – дъщеря  й Никол и вратарят Ники Михайлов, забегнаха в Балкана заедно с неговото семейство.    

6 Коментара

Истина

преди 1 година

Ей, Браво на този Благой Г. От месеци се сети, че има деца, за пред хората и за поредната снимка. Или може би да покаже, че носи венчална халка, която я има от началото на Март. Ами ще чакаме сватба и 5 то дете. Дойде поредната голяма любов. която е чакал и все не е идвала... След 3 год. нова и нова и т. н. Докато си остане сам.... М

Коментирай

е

преди 1 година

1.Тази снимка е доста стара. На нея са първите му две деца, които вече са по-големи. 2. Какъв брак със Златка Райкова? Доколкото знаем брак нямаше, само за пръстен се говореше в Big Brother доооста отдавна, но така и нищо не се случи.

Коментирай

Нати

преди 1 година

Аз ако съм на мястото на майките на тези деца посмъртно няма да му дам да вижда детето. Есмер хубаво направи, че не му дава да препари до сина си Елай. Такъв измекяр като него не заслужава да му казват татко и въобще да продължава да се размножава.

Коментирай

ами

преди 1 година

Очевидно е по-слаб на тази снимка. Сега е едър.

Коментирай

Истина. ДО Е

преди 1 година

1 Снимйата3, която е в Инстаграм, се вижда венчална халка, която я има и на снимка и на снимка от 7 март 2..Брак с тс Златка няма, но как нищо не се е случило?, това дете Благойчо, нищо ли е.!!И като трие снимките с нея, 4 г от живота с нея не може да изтрие имат общо дете Началото на февруари пише колко я обича и след няколко дни с нова жена Този човек има нужда от лекарска помощ. Горките мили деца Да ги запознава през години с нови и нови жени. Всичките си деца ги оставя ба по 1ги,2 г

Коментирай

hehe

преди 1 година

ама то детето ти е лична собственост и играчка, та да разполагаш с него? Оръжие ли ти е, та да наказваш с него? Ще го лишаваш от баща му, щото не ти харесва как се държи с теб? Ти нормална ли си? Вие им раждате децата, после ревете от тях, ама наказавате децата си с малоумните си избори.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.