Звездите от „Игри на волята“ газят мерките, не са чували за маски и дистанция (Снимки)

2713
09 Декември 2020, 12:00


За вас коронавирус няма ли?! Това попитаха възмутени фенове на "Игри на волята", след като в социалните мрежи лъснаха снимки от купон на участниците.

Събрали се накуп над 15 души на закрито, звездите от шоуто за оцеляване отпразнували победата на Милен Цветков. Партито не само е недопустимо по време на пандемия, но и нито един от героите, които вълнуваха нацията с умения и сила, не носи маска. Четата издаде не кой да е, а единственият участник, който не присъствал на партито - баце Любе. Отпадналият след загуба в капитанската битка участник лепна образа си върху снимката от събирането, за да може да "участва" в купона, поясни самият Любомир Костов.

Ш
егаджията благодари поотделно на всички участници в шоуто за преживелиците и дори за тормоза. "Респект за вас, Рибарчета! Много зор видяхте на тая река, но показахте какво е воля въпреки здравословните проблеми и психическото напрежение", хвали баце Любе Мая, Христа и останалите. "Липсваше ни", смее се в отговор самата Христа, а другите участници също коментират, че съотборникът и съперник е пропуснал партито.

"За тия COVID-19 няма ли?", пита на стената на звездата в Инстаграм Тодор Димов, а реакциите и на други фенове са подобни. Възмущение идва не само от факта, че любимците на половин България са без маски, а че и са се струпали накуп далеч над 15 души, и то някои с децата си. За разлика от Любо обаче никой освен Чудомир не си позволи да публикува снимка от купона. Чудомир се снима прегърнал победителя Милен, като отново двамата са без маски и не спазват никаква дистанция, писа "България Днес".
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Един
преди 2 месеца
-1
Такива предсвания не гледам. За мен са пълна загуба на време и мозъчни клетки, най-вече. От такъв тип шоу се нарояват винаги един куп индивиди с претенции за "звИзди" после, които изскачат отвскъде и са компетентни по всичко. Поведението им в случая е не само Тъпо, но и престъпно.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
П
преди 2 месеца
-5
Не само Чудомир, ами и Сюзън, Борислав и кой ли не се качи, че е на купона. Първо, че са в ресторант, а ресторантите не трябва да работят, второ, че има музика, а и нея я забраниха след определени часове, и трето - над 20 човека са там. Нормално е да се радват, но е грозно също така. Победителят Милен е лекар, неговите колеги не спят, карат двойни смени за да се справят с всички случаи на Ковид, а той прави парти в разрез с всички мерки.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
??
преди 2 месеца
-1
Ама това е държавата Абсурдистан. Във всяко правило има изключения! Във всеки закон има N-та брой алиней! Всеки управляващ е избран от родата до 10 коляно и кой от тях управлява "небенли"/не се знае/! Всички властимащи се блъскат с юмруци в гърдите,кой е по-голям шивек!? Телевизии,кавеларки на рояци.com. в надпревара на пошли,пресоващи мозъците на аудиторията еднодневки предавания. Купонът в случая е на max парите от реклама и sms са взети,какви правила ,задължения и т.н.... Това е друга държава,някъде си....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Фигаро
преди 2 месеца
-1
Ако имаше нормална държава, тези хора лично и телевизията щяха да ги рязпорят от глоби. Ама не, тук си мълчат, пък ходят да глобяват просяци. Как ме дразнят мършите!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени