Звездите от „София ден и нощ“ изригнаха: Продуцентът Краси Ванков ни мотае за жълти стотинки! (Актьорите се вдигат на бунт срещу измекяра)

10265
15 Август 2016, 14:00


Жестоки драми и панаири тресат риалити сериала „София ден и нощ“, научи HotArena. Актьорите от хитовата сапунка са заплашили да бойкотират снимките на продукцията по Нова телевизия и логично искат от скандалния продуцент Краси Ванков и медията за повече пари.

Макар че са непрофесионалисти, звездите от поредицата Митака, Марио, Коки, Рая, Симона и Боби настоявали за преподписване на договорите си, тъй като сериалът достигнал доста висок рейтинг.

„Заплащането на актьорите е наистина унизително. Дават им по 70-80 лева на епизод, което е смехотворно малко. Факт е, че те са непрофесионалисти, но все пак благодарение на играта им сериалът е №1. Вече ги знае цяла България, а те си броят стотинките и едва си плащат наемите“, обясняват приятели на звездите от „София ден и нощ“.

Най-активен в протестите бил моделът Кристиян Кирилов, който играе ролята на мускулестия тарикат Митака. Аргументите му били, че е известен в цялата страна, а му подхвърляли стотинки за една от главните роли. На епизод всеки един от участниците в по-ключовите роли получавал между 80 и 130 лева.

Звездите вече са си наели адвокат, който да ги представлява пред продуцента. Те заплашват, че вкупом ще напуснат сериала и няма да се явяват на снимки. Настояват за 5 пъти увеличение на хонорара си и така да взимат минимум по 400 лева.

Звездите побесняли, когато научили, че за всяка серия Нова телевизия превежда на продуцента по 17 000 лева. „Излиза, че за актьори общо се дават не повече от 1500 лева на епизод. Къде отиват останалите пари? Печелят милиони от труда ни, а ни третират като пионки“, роптаят знаменитостите.

Преди време някои от участниците поставили ултиматум на продуцента Краси Ванков, който бил принуден спешно да измисля как да се отърве от героите им. Затова сценаристите непрекъснато променяли сюжета, който на моменти изглеждал абсолютно неадекватен. Интересни сюжетни линии внезапно прекъсвали и сякаш били забравени, а в същото време се появявали нови, но безинтересни персонажи, които седели като кръпка на останалите истории в сериала.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени